Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżon Mambo

Której z was wystarczy przeciętny z wyglądu facet?

Polecane posty

Gość gość
To pisala kobieta

Gość gość
a co, masz wątpliwości że za tanio się sprzedałaś? xD

Gość gość
mój zarabia więcej, niż kwoty które wymieniłeś, i co z tego? ja z jego pieniędzy nic nie mam, bo u mnie w związku każdy płaci sam za siebie

Gość gość
Napewno masz jakies profity ,wozi cie ,oplaca rozrywki A ile to minimum

Gość gość
Ддж

Gość gość
Ддж

Gość gość
Dobra to ile minimum musi zarabiać brzydki facet by mógł być z atrakcyjna kobietą

Gość gość
:-)

Gość gość
ciężko pisać o minimum, bo wymagania panny pracującej na kasie będą inne i panny pracującej jako kierownik działu też inne

Gość gość
A co ? Przeciętny wygląd u faceta to coś złego? Wiekszosc dziewczyn które mi sie podobają jest przecietna wiec czemu przeciętny facet mial by sie kobiecie nie spodobać? Zresztą u faceta wygląd nie powinien grać żadnej roli. To kobieta ma wyglądać

Gość gość
..wyglad nie ma az takiego znaczenia dla mnie..choc jestem atrakcyjna kobitka.. od super przystojniaka (czesto zarozumialego) wole lysiejacego/moze byc z nadwaga, zakompleksionego misia w mercedesie, ktory moze mnie zabrac na wakacje na karaiby do 5-cio geiazdkowego hotelu i ktory bedzie rozumial ze potrzebuje nowe buciki za 1000zl..i ktoremu bedzie sie wydawalo ze jest najszczesliwsza osoba na swiecie majac mnie kolo siebie:)

Gość gość
w mniej cywilizowanych krajach ludzie taka postawe nazywaja "prawnie zalegalizowana prostytucja":D

Gość gość
Co lepszego w leceniu na urode i szesciopak od lecenia na pelny portfel? Uczciwie mowiac te zakompleksione misiaczki z pelnym portfelem najczesciej maja duzo lepsze charaktery od zarozumialych przystojniakow, ktorym sie wydaje ze moga miec kazda laske..

Gość gość
Up potwierdzam jestem takim misiem ale nie podoba mi się że oszukujesz ja wierzę w miłośc

Gość gość
mi wystarczy ale tacy mie nie chcom wszyscy bogaci a to sypną mi rożami a to kupią coś do mycia i do ciała np. olejek z wiesiołka a to przecie pod oczy i tak to jest że opedzic sie nie nadażam a czas leci ... cięzko jest z tymi przecietnymi bo łuni som już zajeci a ci co zostali to som jacyś tacy w postaci niezidentyfikowanej channy z wasem albo ogolonej zalezy czy laato czy zima

Gość gość
Up poka zdjęcie

Gość Sei
Wygląd to dla mnie mało istotna kwestia. Liczy się charakter, mentalność, inteligencja i podobne spojrzenie na kluczowe kwestie w życiu. Nie ma znaczenia czy mężczyzna jest szczupły/przy kości, wysoki/niski, łysy/z włosami. Ważne, czy ogólnie jest zdrowy i zadbany (schludny, zadbane zęby, ładne paznokcie, dobrze podgolony, nie stroniący od podstawowych kosmetyków i wody). Czy potrafi wydobyć z siebie to, co najlepsze, w każdym położeniu. Ważne jest "to coś" - błysk w oku, itd.

Gość gość
Wygląd ma znaczenie, musi sie mnie podobać ale gusta są rozne i to co mnie sie podoba nie musi podobać sie innym. Np dla mojej koleżanki będzie przeciętny a może i nawet brzydki a dla mnie będzie najpiękniejszy na świecie. Nie przepadam za napakowanymi facetami z żelem na włosach.

Gość gość
Mój facet jest bardzo przeciętny z wyglądu. Dopiero jak się rozbierze tak do rosołu można zobaczyć jaki jest naprawdę. Ma bardzo wielkiego. Największy jakiego miałam. Mój domowy skarb a do tego czuły i mnie słucha.

Gość gość
Nie kłamcie kobiety, każda z was chce przystojniaka i tylko przystojniaka, wysokiego, wysportowanego, tylko nie chcecie się przyznać. x czy ja wiem ? Mi wystarczy jak facet ma płaski brzuch, nie ma zeza i w miarę zadbane zeby...to chyba nie jest aaaaż tak dużo ? Wysoki też nie musi być bo sama mam 160 więc przy facecie powyżej 185 czułabym się niekomfortowo w trakcie intymnych zbliżeń.