Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 miesięczne dziecko nie lezy na brzuchu

Polecane posty

Gość gość

wczensiej ladnie unosił główkę, teraz ma 4 miesiące i tez czasami ma główkę wysoko, ale najczęściej zaciska piąstki i je mocno gryzie, krzycząc przy tym . powinnam się niepokoic??

Gość gość
pediatra!! -! mowi ci to cos?

Gość gość
pediatra nie widzi problemu

Gość gość
nasz się awanturował strasznie jak go kladlismy na brzuchu, mineły 1-2 miesiace i sam się przewraca na brzuch, nawet jak spi, polubiał

Gość gość
Moze zeby mu ida

Gość gość
moj tez ma 4mce i lezenie na brzuchu po minucie czy dwoch konczy sie wielkim placzem. tyle ze moj synek jak sie go polozy na brzuchu trzyma glowe i nogi wysoko i robi z siebie taka "kolyske". Dwie rzeczy ktore "wydluzyly" troszke czas na brzuszku to 1. ja klade sie na plecach, synka na brzuchu na sobie i spiewam piosenki (wytrzyma tak do 5 min) 2. rozwilam moja mate do cwiczen i trzymajac go za jedna raczke ""turlam go " jest chwile na brzuchu, na plecach, na brzuchu itd, zmieniam mu pozycje zanim sam sie zdenerwuje. Sam niestety jeszcze sie nie przewraca. Nie wiem czy to cos pomoze, bo mama jestem pierwszy raz i doswiadczenia zero, no ale to takie moje sposoby. Pozdrawiam

Gość gość
Neurolog koniecznie. I to jak najszybciej. Nie jest to normalne.

Gość gość
SAMA iDZ DO NEUROLOGA TEPA DZIDO

Gość gość
Jaki neurolog, co ty bredzisz. Autorko, to normalne, większość dzieci nie lubi leżenia na brzuszku, moja córka też tego nie lubiła, porypana teściowa chciała ją kłaść na siłę mimo płaczu, nie pozwoliłam. Dziecko ma już 4 lata, jest okazem zdrowia :)