Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fidia

Wcześniejszy okres

Polecane posty

Gość Fidia

Witam, dziś zaczął mi się okres - ponad tydzień wcześniej niż powinien! Mam 19 lat, miesiączkuję od 11 roku życia, jestem dziewicą, więc to nie może być ciąża... czy powinnam się martwić?

Gość gość
ma okres i sie pyta o ciaze... durna jestes czy leniwa ,, czeo was ucza w tej szkole na bioloii

Gość Fidia
Ekhm, wiesz co to jest krwawienie implantacyjne często mylone z okresem przez kobiety?

Gość gość
skoro jesteś dziewicą , to dlaczego się martwisz o ciążę ? kobieta wiatropylna nie jest. poza tym, takie odstępstwa od normy , przydarzają się każdej kobiecie. może byłaś chora , przeziębiona , brałaś jakieś leki które mogły mieć wpływ na gospodarkę hormonalną , może być wiele różnych czynników które wpłynęły na ten "wcześniejszy" okres , również te poważne jak choroby narządów typu mięśniaki , polipy, torbiele czy nadżerki . jesli nie byłaś jeszcze u ginekologa to dobrze by było pójść i sprawdzić czy wszystko ok.

Gość gość
U mnie takie odstępstwa to norma,też troszkę się wystraszyłam byłam u ginekologa,wszystko w porządku i dowiedziałam się że wszystko unormuje się po pierwszej ciąży.