Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak zaufania do facetow

Polecane posty

Gość gość

niestety nie ufam juz mezczyznom, poniewaz bylam w zwiazku pol roku facet strasznie mnie oszukal...okazalo sie ze ma 3 dzieci z byla dziewczyna i ciagle mnie zdradzal, minal juz miesiac po rozstaniu a ja nadal nie umiem sie z tym pogodzic, inni chca sie spotykac, a ja jakos nie potrafie , nawet ostatnio jeden bardzo sie staral i chcial mnie pocalowac , ale ja powiedzialam ze to nie ma sensu, teraz uwazam ze wszyscy mnie zrania, czy to minie ?;(

Gość gość
mam to samo, bo moim toksycznym związku nie ufam juz facetom bo to pariasi, bydło. musisz byc zimną suką, oni lubią jak sie nimi pomiata i tyle, ja juz nigdy sie nie zakocham

Gość gość
Nie minie, ja jestem już w 100% misogynem przez to, że wszystkie jesteście jak twój były facet ;)

Gość stary roochacz
K******, ja trafiłem ostatnio na taką dziewczynę i też mi nie zaufała, a kocham ją k*rewsko mocno do dziś. Same wybieracie tylko po wyglądzie, a potem lepsi faceci przez to cierpią.

Gość gość
p*****le facetów, to są robale, myslą fjutami śmierdzącymi, tylko na seksie wam zalezy s*******e jedne, gardze wami, bede wykorzystywac swoją urode i bawić sie wami, gnębić was, pogardzać wami, bo tylko na to zasługujecie

Gość gość
A ty zasługujesz tylko na takich facetów :D

Gość gość
tak, a to ciekawe, bo co drugi z was sie za mną ugania, ale to dobrze, bede was wszystkich niszczyć po kolei, śmiecie

Gość nie przepraszam za Jedwabne
jest jeden ktoremu ufam zawsze reszta sobie musi na to ZAPRACOWAC dziekuje za Uwage 🖐️

Gość gość
nie chodzi tu o wyglad, tylko o to ze jest ciezko komus po tym zaufac skoro osoba ktora byla nawazniejsza dla ciebie okazala sie byc totalnym chamem , ktory nawet wyparl sie swojich dzieci w zywe oczy

Gość gość
Wyprodukuj misogynów takich jak ja Potrzebujemy świata w którym mężczyźni znienawidzą kobiet, w końcu zaczną Wam spuszczać solidny wp*****l i podzielą na kasty : - Pracujące w kamieniołomach - Opiekujące się dziećmi - Walczące na arenie - I worki na spermę ;)

Gość gość
Panie tak narzekają na tą naszą chuć, że zależy nam tylko na seksie, a nigdy nie przystanęły i nie pomyślały, że : a) Jest to wina ich gustu, bo wybierają takich facetów lub b) Jest to wina ich samych, bo już na miłość nie zasługują :P

Gość gość
26.05.14 mój drogi, zgodzę się z tobą.

Gość gość
wszyscy faceci to ****** brudne k***sy

Gość gość
I taką właśnie płeć dostałyście od Boga/Natury/Wszechświata jako partnerów w prezencie. Dokładnie tego potrzebujecie i to dostałyście, dokładnie na to zasługujecie. Jest to zupełnie fair. Rozumiesz?

Gość gość
a ja mysle ze malo jest takich normalnych, ktorzy by chcieli poznac dziewczyne, ze wzgledu na czasy , kiedys mezczyzni traktowal z szacunkiem kobiety, teraz naogladaja sie golych bab w telewizjii i traktuja wszystkie jak szmaty

Gość gość
normalni faceci istnieją moze tylko na zachodzie, ale to tez pojedyncze przypadki. tu w polandii sami zboczency, naoglądają sie p****li i pozniej wymagania nie wiadomo jakie, a k***a k***sy smierdzace mają, nie myją sie, cuchną, po prostu obrzydliwe bydło, podludzie

Gość gość
To dzięki genom Polek i ich wychowaniu tacy rośniemy, pamiętaj :D