Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie moje zdanie jest

Jak ugotowac makaron?

Polecane posty

Chociaz mozna na to patrzec z dwoch stron: Putin jak falszowal wybory to po calosci, Tusk minimalnie, ale kto uwierzy, ze 9% glosow dobe liczyli podczas gdy 91% policzyli szybciutko?:D Tusk to zlodziej, ktory ma w d***e obywateli, obywatele placa za to by samolotem do Sopotu latal, bo co? Pociag mu smierdzi, samochodem za drogo? lepiej za obywateli pieniazki:D Darmowe smakuje lepiej. Ktos dobrze powiedzial,ze to zabawne, ze 7 razy pod rzad wygrywa partia, ktorej polacy nie znosza, maja dosc, krytykuja, ktora nic dobrego nie wnosi. Ciekawe zjawisko;) i pisze to ja, ktora oddala swoj glos dawno temu na PO, bo wierzylam, ze ta partia cos zmieni. No i zmienila:) A jakie to zmiany to kazdy widzi.

jak w temacie wpisywalam Tusk to mi nie chcialo dodac, ze niby spam:D Ladna cenzura, widze, ze PO nie proznuje:P A temat mial brzmiec: Tusk jest jak Putin tyle ze glupszy i brak mu odwagi

Gość nie przepraszam za Jedwabne
al dente? :classic_cool: pacz pszepis na opakowaniu

to byl eksperyment:D wpisywalam temat, skracalam tresc, ale ciagle spam, wiec sie w****ilam i napisalam dla jaj jak ugotowac makaron i prosze temat wszedl:D

Gość nie przepraszam za Jedwabne
zna sie ktos na hodowli jedwabnikow? :classic_cool: