Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna mnie rzuciła i nie wiem czy tylko ona jest taka drobra w łóżku

Polecane posty

Gość gość

czy wy też uprawiacie seks oralny z wytryskiem do buzi, piszecie do siebie sprośne smsy i ona zachowuje się przy was bardzo wyuzdanie, nosi erotyczną bieliznę i cały czas zachowuje się jak lekko zboczona. Bo nie wiem jak jest w innych związkach. Czy to normalne że opisuje w smsach wszystko co chciałaby żebym jej zrobił albo pisze że ma na was teraz ochotę. Kilkugodzinne rozmowy na fb gdzie wysyłamy sobie erotyczne zdjęcia różnych pozycji. Ja też zrobiłem jej parę w bieliźnie. Bo czuję się tak jakbym miał już tego nigdy nie doświadczyć bo nie wiem czy inne tak robią.

Gość 43534
z tego co wiem malo jest takich kobiet

Gość gość
duzo takich jest, tylko ze twoja ma odwage o tym c***isac

Gość gość
czyli raczej następna też taka będzie? bo serio była dobra ale niestety była też p*****lnięta nieżle na bani. Ona jak kiedyś leżeliśmy na łóżku po randce jeszcze przed naszym pierwszym razem , nagle zaczęła mnie całowac a potem nagle zaczęła robić takiego loda że byślałem że umrę z podniecenia z wytryskiem do buzi. Zaskoczyło mnie to i jestem ciekaw czy inne też są tak wyuzdane.

Gość gość
nie wiem ,nigdy się nie kochałem

Gość gość
Mało jest takich kobiet :)

Gość gość
a któraś z was uważa że jest taka, jak to wygląda w u was?

Gość gość
ja taka jestem :) ale co z tego? faceci albo się mnie bali, albo podejrzewali o puszczanie się na każdym kroku, albo zwyczajnie nie wyrabiali :o

Gość gość
a ilu ich miałaś? rzuciłaś kogoś sama czy zawsze ciebie?

Gość gość
Zmartwie Cie... takie perełki zdarzają sie niezwykle rzadko. Mam 31 lat, wg mnie sporo kobiet miałem w swoim życiu, około ponad 20 i takich porządnych ruch/awic tylko 2-3, reszta, w mniejszym lub wiekszym stopniu, ciepłe kluchy... a co najgorsze to moja druga dziewczyna z którą dość dlugo bylem, była właśnie taka piorunica, miałem z nią wszystko: erotyczna bielizna, pieprzne słówka, oral z połykiem, anal, fetysze itp. pier/doliliśmy sie jak króliki. Niestety rozstaliśmy się. Po rozstaniu myślałem że szybko znajdę sobie też podobną i przeżyłem cholernie twarde lądowanie. Dobrych, ostrych kochanek jest serio jak na lekarstwo...

Gość gość
ona nie była tak ostra bo w łóżku taka trochę deska, serio , nie wiedziała czy ma się ruszać czy nie itp. jakby nie mogła dojść, ciekawił mnie tylko ten oral z połykiem i piprzene słówka przez neta. Na żywo obierała fajną bieliznę ale koniec końców często nie chciała się kochać bo bała się że tabletki nie zadziałają

Gość gość
ze 20- 30, zwykle ja rzucałam, albo faceci mieli dosyć- bo się nie czuli pewnie. Niby się mówi, że facet zawsze ma ochotę, a prawda jest taka, że większość na początku jest zachwycona a potem nie mają siły, brakuje pomysłów itd :(

Gość gość
20-30 to według mnie już puszczalstwo , jesteś łatwa

Gość gość
haha, niech Ci będzie, lubię seks i tyle. Albo masz ciastko albo zjesz ciastko :)

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
25

Gość gość
ja taka jestem - są i pikantne smsy, mmsy, jest sex telefon i pokaz na skypie, anal mi nie straszny, na żywo mogę się pieprzyć w zasadzie bez końca - nic mnie nie poobciera hehe a przy lodziku w moim wykonaniu facet odpływa :D uwielbiam prowokować, np. nie założyć bielizny pod sukienkę i dać mu to do zrozumienia, albo jadąc z nim samochodem jako pasażer, nagle zacząć zdejmować majteczki ;)

Gość nowyy
ale bym cie zerznal ;)