Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile macie lat a na ile Was oceniają

Polecane posty

Gość gość

Inni ludzie ?

Gość gość
24, a dają mi 25-26, raz nawet 28 :( Nie wiem dlaczego, nie noszę mocnego makijazu, nie opalam sie, nie pale papierosów, nie mam zmarszczek itd. Widocznie taka juz moja "uroda" :(

Gość gość
45 a dają mi 35 - 40. Palę i czasem wypiję. Nawet specjalnie nie dbam o siebie, w sensie uprawianie sportu itd. Geny, każdy w rodzinie wygląda młodo i wszyscy długo żyją.

Gość gość
U mnie to samo , ale ja nie piję ale zapalić lubię .mam 33 lata i poroszono mnie nie dawno o dowód jak kupowałam papierosy :) Geny u mnie w rodzinie tak jest kobiety nie wyglądaja na swoje lata

Gość Moniczka1989
25 a wygladam na tyle ze zawsze musze miec przy sobie dowod jak kupuje browar albo fajki.I wcale mnie to nie bawi.

mam 20, a wiele osób myśli, że jestem młodsza od mojego, młodszego o 4 lata, brata:(

Gość taralanda
25 a oceniają na 18

Gość LilyEvans778
No ja mam prawie 28 no i musialam pokazywac dowod,teraz mnie sprzedawczynie juz nie pytaja,bo znaja.ale bylam ostatnio w innym kiosku i sprzedawczyni pyta "masz ty juz lat 18,czy to dla twojego taty",a jak uslyszala,ze mam 27 to z takim niedowierzeniem spojrzala,ze az milo mi sie zrobilo :)