Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

antydepresanty

Polecane posty

Gość gość

ile czasu zażywacie antydepresanty i jaki najlepiej na Was działa?bierzecie do tego coś na sen czy zażywacie leki tylko rano? ja biorę i na rano i na wieczór,bo inaczej nie zasnę,biorę już kilka lat.

Gość gość
z jednej strony antydepresanty uleczyly mi psychike i postawily na nogi ale z drugiej zrujnowaly zdrowie fizyczne. bralam ok. poltora roku. kochana, odstaw to swinsteo jak tylko mozesz! poszukaj jakichs metod relaksacji. mnie np filmiki asmr usypiaja momentalnie. moze i TObie pomoga i nie bedziesz chociaz na sen musiala lykac?

Gość gość
rozmawiaj o tym ze swoim psychiatrą ewentualnie terapeutą, a nie szukaj porad na anonimowym forum gdzie głos kogoś doświadczonego brzmi tak samo jak szaleńca, psychola czy gimnazjalisty. Każda typ choroby wymaga innej terapii, podobne objawy mogą być skutkiem całkiem innych problemów, podłoże może być psychiczne, biologiczne, fizyczne etc

Gość gość
To co na kogo działa zależy od organizmu danego człowieka. Jeden lek na jednego może działać ok. a na drugiego już nie. Mi nawet psychoterapeuta powiedział, że są osoby, na które leki nie działają. A poza tym jak ktoś napisał wyżej, na każdą chorobę są inne leki i inne dawkowanie