Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki jeden fotelik dla starszaka i niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Zalezy mi zeby mial funkcje pol lezaca, byl z niepotliwego mateialu, oczywiscie bezpieczny i nie kosztowal wiecej niz 500zl. A i zeby mozna w nim wozic 4letnie dziecko(16) i niemowlaka(9kg). Czy lepszy bedzie 9-25 czy 9-36?

Gość gość
To chyba raczej 9-25kg bo te większe nie są odchylane. Z tego co pamiętam to chyba coneco zenith jest niedrogi a w miare dobry. Rozglądałam się za takim ale w końcu kupiłam tobi z maxi cosi używany w świetnym stanie.

9-25kg i mgoe polecic graco nautilius bo sama mam i jestem abrdzo zadowolona. moja siostra tez ma jakis fajny fotelik. zapytam i dam znać co to :)

Gość gość
Nasz Jane Montecarlo ma regulowany zagłówek, regulowana wysokość oparcia, regulowaną szerokość siedzenia; regulowane ustawienie podłokietników.Do tego wykonany z materiału bezpiecznego dla dziecka, ma otwory w obudowie żeby lepsza cyrkulacja powietrza była. No i regulowane oparcie w dwu pozycjach odchylenia. My tam jestesmy bardzo zadowoleni

Gość gość
Mogę potwierdzić co do Montecarlo, że jest regulowany na szerokość i wysokość i że jest przewiewny tzn niepotliwy. Znad morza wracaliśmy w wakacje w pełnym słońcu cały dzień i synek się nie spocił ani na pupie ani na pleckach. A córeczka ( inny fotelik) miała podkładany ręcznik niestety bo plecki przepocone. Do tego - ktoś napisał że 9-36 nie maja odchylenia do spania - Montecarlo ma lekkie odchylenie do pozycji spoczynkowej, da sie to zrobić jak dziecko śpi nawet z miejsca kierowcy , poza tym boczne osłony główki pozwalają na oparcie głowy , że dziecku nie leci do przodu. Znowu mam porównanie z fotelikiem cówki gdzie ciagle jej główka leci do przodu i musi używać tej poduszki do samochodu na szyjkę. Jak potrzebny taki i dla jednego i drugiego dziecka to polecam zdecydowanie Jane Montecarlo