Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaa87

proszę o opinie

Polecane posty

Gość nowaa87

jesli kochalam sie w sobote dwa razy a dzis na usg bylo widac duzy pechezyk na jajniku jest mozliwosc zajscia w ciaze o ile on peknie i kiedy najlepiej wykonac test. Kiedy taki pechezyk peka? I czy to sie czuje? Dńw wczoraj bardzo bolal mnie brzuch, dzis juz nie
okres mam co 25 dni ostatni 1.05dostałam pozno w nocy teoretycznie wczoraj powinnam dostac ale moj lekarz powiedzial dzis ze widocznie cos sie przesuneło i jestem przed owulacja bo widzi na jajniku pechezyk o wym 22\24mm przepisał mi dufaston i kazal przyjsc za 3tygodnie . A ten lek to co takiego? I na co?

Gość gość
śli brzuch Cię boli a potem przestaje to Może być sygnał że pechezyk pekl. Plemniki mogą nawet żyć do 6 dni o ile mają odpowiednie warunki. Test zrób 14 dni po stosunku.

Gość gość
Graafa jest dojrzały, ma średnicę około 1-2,5 cm, test po 14 od stosunku.rodnych. Jeśli w pochwie nie ma śluzu szyjkowego, plemniki żyją od 0,5 do 24 godzin (w zależności od stopnia zakwaszenia środowiska w pochwie). Jeśli natomiast śluz szyjkowy jest obecny, plemniki mogą przetrwać około 72 godzin czyli trzy pełne doby. Realny jest również dłuższy czas przeżycia (do sześciu dni).

Gość gość
dokto google wszystko ci powie :)