Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstępy...

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem w ciazy w 39 tyg. Mam okropne rozstepy na brzuchu od dołu az ponad pępek. Mój ojciec jak zobaczył te rozstepy to chciało mu sie płakać(nie chcial tego ukazywac, ale widać było zmartwienie i "świeczki" w oczach...) . Niewiem czy sie cieszyc czy tez płakać że są czerwone, wychodza na nich wręcz naczyńka krwionosne.... :( stosuje pharmaceris od tygodnia jednak póki co efeków nie widac. czy ktos ma na nie sprawdzony sposób?

Gość gość
nie ma tu nikogooo kto mogł by mi pomóc?!!!!!!!!!!

Gość gość
Też mam ten problem. :/ I dodatkowo jestem już dzień po terminie. Staram się na razie o tym nie myśleć, płakac będę później, bo rozstępy to straszny problem i ciezki do usuniecia, jezeli w ogole mozliwy do usuniecia. Ja cala ciaze smarowalam sie 5 razy dziennie roznymi specyfikami, dbalam o siebie, przytylam tylko 12kg i tak mam rozstepy i tak. ;/

Gość gośćJa
Dokładnie mam tak samo! Przytyłam tylko 6 kg w ciąży. Praktycznie od początku ciąży smarowałam sie zwykła oliwka bambino dla dzieci, a brzuch i tak mi strzaskało...brak słów. zastanawiam sie nad plastyką brzucha bo chyba nie ma wyjścia..

Kup jakies masci zwróc uwage na diete jedz wiecej białka pij wiecej wody i masuj to jak najczesciej u otylych to czasem pomaga, u kobiet w ciazy jest zapewne podobnie ale nie wnikalem az tak w ten temat.Powodzenia zycze.