Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z was zwracała kwotę zasiłku L4

Polecane posty

Gość gość
Miałam kartę lekarską. Miałam wpisane ciągłe zmęczenie spowodowane zmianą tempa metabolizmu w ciąży i obciążenie psychiczne na miejscu pracy, ale wyniki badań krwi i cukru były w normie. Pracuję w centrum logistycznym, stanowisko siedzące

Gość gość
no rzeczywiście zmęczenie jest powodem do l4, od jutra ide na chorobowe:-D

Gość gość
Jeśli to nie prowo to popierał ZUS i dobrze ze ci dwie dfo d**y do brali. Rozumiem ciąże zagrożone tzn krwawienia skracanie szyjki ale od 11 tyg siedzxiec nas l4 bo jesteś odpala?? Przez takie pipy jak ty kobieta która krwawi np jest mierzona miara lenia. Obys musiała wszystko zwrocoic i to z nadwyrzka :-) :-) :-) :-)

Gość gość
Autorko a miałaś mdłości wymioty??

Gość gość
o d***** ta bańka między uszami nie służy tylko do wymiotowania

Gość gość
ja jestem na l4 odkad tylko sie dowiedzialam, non stop wymiotuje, juz 6 miesiąc;/ zaliczyłam szpital, czy tez mam się o co martwić? czy wymioty do podstawa do L4?

Gość gość
a ja kiedys dostalam L4 na kilka dni, nie bylam w ciazy a zwolnienie bylo wystawione z powodu zmeczenia:) tak na to tez mozna isc na chorobowe.

Gość gość
o matko doope autorce w pracy przed kompem urywa a na kafe w domu jest cacy, hipokrytka

Gość gość
14:06 to idź spać zamiast siedzieć na kafe to nie będziesz zmeczona. Wiesz co to jest ciągłe zmęczenie?? Takie, że wstajesz z łóżka już zmeczona jak po całym dniu?

Gość gość
noooo i do pracy nie pójdę bo praca w ciąży jest be ale będę siedziała cały dzień na kafe, bo jestem w ciązy i mi się należy. Wy mi płaćcie bo ja w ciąży!!!!