Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhifhwsiufgwr

Pytanie

Polecane posty

Gość dhifhwsiufgwr

Witajcie.Piszę bo mam problem z chłopakiem.Otórz ma 21 lat studiuje i to dosyc dobrze sie uczy.Problem polega na tym,że nie pracuje,gdyż jego rodzice dają mu na wszystko pieniądze.Mam do was pytanie czy jest sens abym dalej z nim byla? Jest dla mnie dobry,ale troszke smutne jest to ze ja od 3 lat musze zarabiać na siebie,poniewaz moi rodzice tak mnie wychowali i nie daja mi juz pieniedzy.Proszę doradzcie co mam robic.

Gość gość
masz problem ale z soba uzaleznisz bycie z chlopakiem od tego jakie jest zródło jego pieniedzy

Gość dhifhwsiufgwr
Nie chodzi o pieniądze tylko o to,że jego rodzice proponują mu zeby sobie dorobil chociaz na weekend a on odmawia czy jest to normalne?

Gość gość
teraz dopiero napisalas w czym problem a dlaczego on nie chce popracowac gdy ma wolne ?

Gość dhifhwsiufgwr
Własnie tego niewiem.Pytam sie go to mówi ze ma strasznie duzo nauki i nie dał by rady,a przeciez duzo studentow pracuje i daje rady;/

Gość gość
skoro on uznaje ze dla niego nauka jest obecnie wazniejsza niz zarabianie pieniedzy to uszanuj to i daj mu spokoj skonczy studia to zacznie tak dobrze zarabiac jak obecnie sie uczy

Gość gość
bo moze tez chce pozyc i odpoczac kiedy ma wolne?

Gość dhifhwsiufgwr
Ok dzięki za radę moze i racja poprostu troszke sie zamartwiam ze on boi sie pracy