Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liqidess

Jeżeli kochalam się w owulacje kiedy mogę mieć symptomy ciąży?

Polecane posty

Gość Liqidess

Hej.jestem ciekawa czy gdy kochalam się w owulke to mogę mieć wcześniej objawy ciąży.jest to możliwe?

Gość gość
najwcześniej po minimum 2 tygodniach, choc objawy ciazy nie pojawiaja się tak wcześnie

Gość gość
no pierwszy obiektywny objaw to brak okresu. A cała reszta to sprawa subiektywna.

Gość gość
ja jak zaszłam w ciążę.. czułam mniej więcej 10 dni po owulacji kłucie jajnika.. wiedziałam, że to zagnieżdzanie... i od tego dnia bolały mnie piersi, Odczekałam 4 dni.. i test pozytywny... tylko niestety wczoraj się dowiedziałam, że moja 6 tygodniowa ciąża obumiera.. załamałam się

Gość gość
nie kazda kobieta ma objawy ciazy ja w pierwszej ciazy mialam dwa objawy ciazy - brak okresu i porod, gdyby nie brak okresu w zyciu bym nie pomyslala ze jestem w ciazy no i przepraszam brzuch urosl wiec nie jest tak ze kazdej kobiecie jest niedobrze, bol piersi itp

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość gość
powiedzcie mi jak kłucie jajnika może być objawem zagnieżdzenia bo tego nioe rozumiem?? zarodek zagnieżdzą sie w macicy a nie w jajniku...