Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal4233

ja 20 ona 24 czy taki zwiazek wypali

Polecane posty

Gość michal4233

bije z nas taka chemia na spotkaniach ze aż mi gorąco na sercu, widzimy oboje podobieństwo siebie i takie odzwierciedlenie się. ja dopiero jestem na 1 roku studiow a ona juz konczy, jest to fajna zwykla dziewczyna która myśli sercem a nie kasą ale jak zareagują na to jej znajomi, rodzina. spotykamy sie juz 4 miesiące, bylismy na wycieczce razem, uczylem ją jazdy autem, razem chodzimy na basen i sie strasznie zbliżyliśmy i coraz bardziej zależy nawet jej bardziej bo pisze do mnie codziennie. znacie takie przypadki bo ja takiej sytuacji nie mialem jeszcze.

Gość gość
michas cztery lata roznicy wieku to naprawde zaden problem ciesz sie ze sie kochacie i pasujecie do siebie a ludzie zawsze gadaja miej to w 4 literach

Gość michal4233
masz rację, ja wiem, ale jak to jest wiadomo, kazdy sie zawsze przejmuje tym co kto powie, bo jak to 4 lata wiecej, ona mi mówiła, że jej to nie przeszkadza bo jestem lepszy niż nie jeden starszy.

Gość gość
a dlaczego dla ciebie ma znaczenie ocena innych ludzi ?

Gość gość
moja mama byla starsza od taty 6 lat i to bylo 30 lat temu a ty teraz w tych czasach przejmujesz sie co ludzie powiedza ?

Gość michal4233
nie, ja się nie przejmowałem, zacząłem jak rodzicom się to nie spodobało.

Gość gość
no to czas przeciąć pepowine i zaufac swoim uczuciom a nie bezpodstwanym uprzedzeniom rodzicow

Gość michal4233
oj nie o to chodzi, wiadomo że rodzice zawsze coś mówią, ja się nie mam zamiaru ich słuchać ale dzięki za radę. :) po prostu wyrażali swoje zdanie, że jak to starsza o 4 lata, zwłaszcza ojciec chyba zazdrości bo piękna z wyglądu jest ;)