Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiara z Bożej Łaski

Imiona psów z mojej okolicy, a jakie są u WAS? :)

Polecane posty

Gość psiara z Bożej Łaski

Wito, Flo, Dżeki, Figa, Molly, Azja

Gość gość
takie jak trzeba :classic_cool:

mój pies wabi się Chrupek. A psy z okolicy : Niko Nela Frodo Pimpek Niszka Sonia

Gość gość
u mnie: Max, Kaja, Bondek, Layla

Gość gość
bobik pedro rufi

Gość gość
hmm Fox, Ciapek, Bobi, Gapa, Dżeki, Max,Drops, Krecik, Alik, Dżambo, Figo, Tina, Fafik

Gość gość
debil,k******,mops, i dudek

Gość gość
Moze by kalendarz zrobic i jakies standarty?bo to troche peszy jak pies ma imie typowe dla ludzi

Gość gość
a debil czy k.... sa obrazliwe, na jakiej podstawie?

Gość gość
sonia ,fabia ,xenia, misia,pusia,kobi, figo ,niko,pako,emi,max,kiler(york malutki),zgrzytek i mimi

Gość gość
jak o jakimś zapomniałam to sorry ;)

Gość gość
a debil czy k.... sa obrazliwe, na jakiej podstawie? ### pies to golden retriver zatem jego wlasciciel ktoremu juz brak do niego nerwow tak go nazywa i tak zostalo a suczka to taka hmm... no dupodajka i gdy biega z tylkiem do kazdego napotkanego psa i podstawia mu ja pod nos to jedyne na co reaguje to...wracaj k*****o ! i tak zostalo nie wszyscy wlasciciele maja kochane pieski :)

Gość gość
Czaruś

Gość gość
wlasciciel nie ma nerwów? czy to stara baba z krotkimi ciemnymi włosami? bo u mnie jest taka, a za wychowanie psa ją powinno się nazywać debilem

Gość gość
nie ,nie baba z krotkimi wlosami goldeny kazdy to wie ze sa debilne malo ktory jest zrownowazony to kwestia "przehodowania" tej rasy sa nadpobudliwe infantylne i zwyczajnie glupiutkie :) ktos kto nie ma doczynienia z ta rasa w duzej ilosci i czesto nie powinien sie wypowiadac,jeden pies to malo aby cos stwierdzic ale cala chmara na co dzien ...to juz podstawy do obserwacji tak wiec ten golden to debil i idealnie pasuje do niego ta nazwa :)

Gość gość
Ja uważam że goldeny są takie c***owate :-)

Gość gość
Kalla, Nuka,

Gość gość
te imiona dla psów co tu wymieniacie są bardzo ładne i ładniejsze niż dla dzieci :) np. Kalla albo Kaja jest ładniejsze niz Nikola czy Dżesika

Gość gość
Zobacz co napisali eksperci na WP i przeproś. :classic_cool: "Golden retriever Jeden z najbardziej inteligentnych i posłusznych psów. Lubi ludzi, jest wyjątkowo łagodny dla dzieci, choć oczywiście nie można zapominać, że to tylko zwierzę, więc pozostawianie go samego z małym dzieckiem jest zdecydowanie odradzane. Golden uwielbia aportować, szybko się uczy i jest niezwykle oddany właścicielowi. Zazwyczaj lubi również obcych ludzi, nie nadaje się więc na psa obronnego. Często wykorzystują go myśliwi, m.in. ze względu na jego łagodność (niezwykle delikatnie przenosi w pysku upolowane drobne zwierzęta i ptaki). Lubi ruch, więc nie bardzo nadaje się dla osób starszych, ceniących sobie spokój. Podczas spacerów należy uważać na wodę - na pewno wykorzysta każdą napotkaną kałużę lub staw do wypluskania się. Zarówno psy, jak i suki mają taki sam spokojny i przyjazny charakter, choć zdarza się, że osobniki płci męskiej są nieco bardziej zdecydowane. "

Gość gość
WP sre i d**erele blagam ...kup pozyj z tym darmozjadem a potem zajmuj stanowisko w tym temacie :) ja sie zgadzam z tym co tu jest napisane o goldenach to sa okropnie glupie problematyczne psy ,sa tak strachliwe tak bardzo bez charakteru ze ktos kto mial wczesniej psy i kupi sobie goldena bedzie widzial te ogromna roznice pomiedzy psem a ciotttaaa goldenem :)

Gość gość
tequilla, joszi, tobi, bari, dona

Gość gość
Quba- moj pies Szarlotka Lady Kama Fafik Psotka Buba Mercedes Aicha Zaza Baton Krecia Czapi- ww mojej mamy plus jeszcze trzy których imion nie pamiętam:)

Gość gość
Dragon Fazer Fąfel Lolka Maks Pytąg Tobiasz :D (śmiechłam jak to usłyszałam)

Gość gość
Puszek, Pusia, Reks, Riko, Max, Pysia, Dino, Pimpek, Muflon, ale zwę go Mufi a kuzyn Paszczakiem :D (niektóre z nich już nie żyją :()

Gość gość
"Jeden z najbardziej inteligentnych i posłusznych psów." -inteligentny owszem jako mapla cyrkowa idealnie sie nadaje pojmuje szybko wszelakie komendy -pojmuje nie znaczy ze zawsze slucha :) co do posluszenstwa to ono nie swiadczy o inteligencji psa "Lubi ludzi, jest wyjątkowo łagodny dla dzieci, choć oczywiście nie można zapominać, że to tylko zwierzę, więc pozostawianie go samego z małym dzieckiem jest zdecydowanie odradzane." - ludzi lubi tak ,ze nawet jesli sie zgubi a ktos go przygarnie nie teskni wcale za wlascicielem ,zlodzieja wpusci do domu a nawet z nim sie pobawi i przyniesie mu swoje zabawki z dzieckim NIGDY bym nie zostawila goldena nawet sekundy ! gdy uslyszy pisk zabawki stratuje dziecko byleby ja mu odebrac " Golden uwielbia aportować, szybko się uczy i jest niezwykle oddany właścicielowi." - tak,uwielbia aportowac uwielbia tez taplac sie w blocie w kaluzach taplac sie w goffnach innych psow jak i je zjadac :) ". Zazwyczaj lubi również obcych ludzi, nie nadaje się więc na psa obronnego." -ludzi uwielbia tak ze zapomina kto jego wlasciciel taka sprzedajna dzifffka nie pies :) na psa obronnego hahaah on sie boi wlasnego cienia nie polecam nikomu spacerow z tym psem po zmroku w miejscach oddalonych od ludzi bo na tego psa w zadnym wypadku liczyc nie mozna ! one uciekaja nawet jak sie przestrasza dziekiej zwierzyny a ponoc psy mysliwskie aportery :D " Lubi ruch, więc nie bardzo nadaje się dla osób starszych, ceniących sobie spokój. " - absolutnie dla osob starszych ! te psy ciagna ja konie pociagowe nawet po przeszkoleniu trzeba je non stop upominac i nie tylko w tej kwestii ;) "Podczas spacerów należy uważać na wodę - na pewno wykorzysta każdą napotkaną kałużę lub staw do wypluskania się" - jak juz pisalem ,wypluskaja sie we wszystkim doslownie nalezy uwazac bo weszac czy widzac wode zapominaja o bozym swiecie ! nawet dobrze wyszkolone psy tej rasy nie reaguja wowczas na zadne komendy ! a jak juz zobacza innego psa to najlepiej nie spuszczac ze smyczy "Zarówno psy, jak i suki mają taki sam spokojny i przyjazny charakter, choć zdarza się, że osobniki płci męskiej są nieco bardziej zdecydowane. " suczki sa spokojniejsze choc i tu czesto zdarzaja sie nadpobudliwe osobniki ,psy no coz ...tu mozna by pisac****isac bo wad wiecej jak pozytku a wiec psy nie kastrowane - egoistyczne -nieusluchane nawet te szkolone - nie posiadajace zadnego psiego instynktu -nadmiernie weszace bardzo terytorialne ale nie w ten sposob ze bronia swego terytorium tylko np. obsikuja kilka razy jedno i to samo miejsce w ciagu kilku minut -wylizuja siki innych psow baardzo czeste -zjadaja odchody zwierzece i ludzkie baardzo czeste -gdy zobacza innego psa mozesz sobie wolac ile chcesz zadne szkolenie nie pomaga ,jeden na 80psow sie tylko slucha -ciagna jak glupie na smyczy nawet upominane po kilka razy - zbyt ufne do ludzi - baardzo strachliwe boja sie doslownie wszystkiego nawet reklamowki lezacej na ulicy - ciagle namolnie pchaja sie do glaskania - w domu mimo swojego poslania nigdy na nim nie spia - smarkaja gilami ktore potem masz wszedzie na szafach lustrach i scianach -sa zboczone okropnie w stosunku do zwierzat do ludzi jak i zabawek - zjadaja wszystko co im wpadnie do pyska nawet trutke na szczury - w miejscu w ktorym spi taki pies sciany sa uwalone doslownie uwalone ! na wysokosc 1 metra - gdy przechodzisz z pokoju do pokoju nidgy nie usuna sie z drogi patrza jak przyglupy lezac - na ulicy wychodza wprost pod auto ! zawsze musi byc komenda stop naprzod i tak wkolko az do jego smierci nie wykastrowane -nie madrzeja wcale -dalej kopuluja wszystko co dookola na drzewo nie ucieka - albo przezucaja sie na smakolyki typu padlina goffna itede

Gość gość
Moja to Mela. A z najbliższej okolicy to Figa, Puma, Minia, Maja, Szeryf, Sonia, Zuzia i jeszcze jakis, ale imienia nie pamietam :D

Gość gość
Puszek,pusia,atos,nero,czarek,łatek,paskuda,majlo,gucio,dobry-mój syn jak miał 3 latka nazwał tak naszego pieska ale niestety autobus go rozjechał

Gość gość
Z psami jest jak z dziećmi. Jak sobie wychowasz - tak masz. :D

Gość gość
nie ma czegos takiego mylisz sie i to bardzo geny sa silniejsze od wychowania ;)