Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent na dzień dziecka

Polecane posty

Gość gość
Moje dziecko też ma full zabawek i nie będę jej dokładała kolejnych, w tym roku robimy jej po prostu fajny dzień. Będą kucyki, lody, park rozrywki i na koniec kino. A DD zaczynamy już dzień wcześniej w Empiku na spotkaniu z jej idolką podróżniczką Nelą (jesteśmy z Wrocławia) :)

Gość gość
no ja właśnie nie wiem co dla chłopca ma 2 latka,jakis pomysł? Mój uwielbia lego duplo, drewniana kolejke albo może kup z wadera jakiś duży traktor albo wywrotke, przyczepe.

Gość gość
ma juz traktor z przyczepka -jeździk na dwór a klocki duplo jakie polecisz?

Gość gość
To zależy czym lubi się bawić. Jeśli samochodami, to wiadomo zestaw z autkami, jeśli lubi zwierzatka- to lego ZOO, a jak lubi pociągi- to jakiś zestaw z kolejką.

Gość Tasmanska
nie dostanie , bo niegrzeczna, za to jak się zachowuje niech zapomni, no chyba ze zdarzy cud i... ale wątpię

Gość gość
moi chłopcy dostaną coś, co mnie samej tak się spodobalo, ze na pewno przyłącze się do nich do zabawy:) otóż kupiłam domek do składania z kartonu - taki większy. po złożeniu ma otwierane drzwi i okno i chłopcy będą mogli go ozdobic bo nie jest pomalowany. i to chyba bedzie największa frajda bo oni uwielbiaja malowanie:)

Gość gość
a gdzie kupiłas ten domek? fajnie brzmi jak opisujesz

Gość gość
w polo markecie

Gość gość
a drogie było?

Gość gość
Kawałek kartonu nie może być drogi:) 40 zł dałam

Gość gość
no to spoko

Gość gość
Mój synuś dostanie małpkę, która uczy przeciwieństw fischer price'a. Młody ma 13 m-cy ;)

Gość gość
Moja mała tez ta malpke od babci na DD dostała. A my jej coś kupimy na wakacjach- prawdopodobnie szczeniaczka uczniaczka. Mała ma 5 miesięcy.

Gość gość
wizyta w legolandzie ;) i gadzety ze sklepu big lego shop;) Frajda dla calej rodziny

Gość gość
My w tym roku też zbieraliśmy, ale udało nam się wyrobić do czerwca. Synek dostał piaskownicę, tą pierwszą od dołu www.placezabawfrajda.pl/oferta/9-piaskownice-i-ogrodzenia Radochy jest co niemiara. Zawsze staramy się wyszukiwać takie prezentu, które zachęcą dziecko do przebywania na powietrzu.

Gość Patrycja Ta
Na dzień Dziecka to już za późno, ale powoli zbliżają się inne święta ;) Chłopczykowi polecam kpić książeczki: Koszmarny Karole albo Dzienniki Cwaniaczka ;) a małe dziewczynki to często strojnisie, więc ubranko, w slodkiciuszek.pl jest sporo legginsów, np. z motywami kotka albo sukieneczek z tiulem albo perełkami :)

Gość gość
Jaka dyskretna reklama ;)