Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Komsomolec92

Wielka klasa Generała Jaruzelskiego

Polecane posty

Gość Komsomolec92

ja do generała JARUZELSKIEGO mam szacunek a do tych wszystkich pomiotów w polskiej polityce i życiu publicznym - zero.

Gość gość
Hehehe wiesz że twój gieroj przed śmiercią się wyspowiadal i Komunię przyjął?

Gość gość
zawsze szanowałam generała,rozumiałam Go mam bliskich w wojsku i wiem,co to jest służba i dyscyplina, dryl wojskowy w pracy i w domu,dzięki temu jestem poukładanym człowiekiem,człowiekiem honoru, zdyscyplinowną i uporzadkowaną,

Gość gość
gieroj? trochę ludzi ma na sumieniu, pójdzie do piekła ew. czyścca ale na długo

Gość gość
tak,to był człowiek z wielką klasą, wojskowy z prawdziwego zdarzenia

Gość gość
zbrodniarz

Gość gość
Dziękuję C***anie Generale za to zrobiłeś dla Polski, dla mnie. Dziękuję Ci za szczęśliwe i spokojne dzieciństwo. Za wykształcenie i pracę. Za to że stanowiłeś wzór niedościgniony oficera, żołnierza, patrioty. Ze dałeś milionom to, co potem solidaruchowo- watykańska hołota, pompowana przez CIA, rozgrabiła, roztrwoniła, zniszczyła. Za to, że pokazałeś jak z godnością można znosić szykany i kąsanie wściekłych bydlaków. Teraz, gdy Ciebie zabrakło, nasz świat już nie będzie taki sam. Po tych, co nad Twoją trumną jeszcze usiłują kłapać pyskami, nawet pies nie zaszczeka. Ty zaś, na zawsze pozostaniesz Dowódcą w Panteonie Największych Ludzi. Żegnaj Żołnierzu i Przyjacielu, żegnaj Dowódco.Jest pan wielki panie generale chylę czoła przed panem generale p.p. Ufam, że rodzina Pana Generała nie pozwoli na pochowanie Jego czcigodnych szczątków na Wawelu, z którego zrobiono kartoflany kompostownik.

Gość gość
Morderca, co do ludzi kazał strzelać .... Tchórz, co zawsze się zasłaniał koniecznością wprowadzenia stanu wojennego, moskal co lizał dooopy rucholom ... oto jego wielka klasa! tyle ludzi zginęło, zgniło w więzieniach, internowani i gnojeni, bici, poniżani i tylko dlatego, że chcieli wolnej Polski! Obejrzyjcie sobie Czarny czwartek, Katyń, Generała Nila ... to są prawdziwi Polacy, a nie ta swołocz moskiewska!

Gość gość
ja żadnych filmów propagandowych oglądać nie muszę, tez mam szacunek dla tego Pana

Gość gość
To nie są filmy propagandowe tylko historia Polski, durny, ociemniały komuchu!

Gość gość
nikt nikomu nie zabroni przyjmować sakramentów kłaniam się nisko przed generałem,

Gość gość
był to człowiek wojskowy,z wielką klasą patriota wojsko to wojsko,a nie lelum polelum

Gość gość
świadectwo mu wystawił sam Mołotow prawa ręka Stalina napisał w swoich pamiętniku ze Jaruzelski wyręczył komunistów w Polsce

Gość Komsomolec92
Widząc tyle napastliwych komentarzy pod Jego adresem to też zaczynam kwestionować decyzje o Stanie Wojennym, ale z innego powodu. Układ Warszawski mógł zainterweniować i wyciąć w pień tych wszystkich ekstremistów którzy teraz psiocza na niego. Generał postąpił zbyt zachowawczo. Mówiąc o ludziach którzy 'chcieli wolnej Polski' dopuszczacie się bardzo dużej manipulacji i przekłamania. Czy wy nie wiecie że wzywano do mordowania osób o innych poglądach politycznych, rozkradano mienie partyjne i państwowe, gospodarka gasnęła... itd? Stosowanie przemocy i odwetowych akcji milicyjnych było koniecznością w obliczu rozszalałego terroru podsycanego przez księży i CIA.