Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jecie mieso?

Polecane posty

Gość gość

Czy sa wsrod was weg. Co jecie na codzien, tez ryby i jajka? Czy czujecie sie lepiej niz na diecie miesnej?

Gość gość
Oczywiscie mialo byc w--------e, ale z jakis przyczyn nie moge napisac tego slowa, bo wyskakuje mi spam. Serio, kafe zeszla totalnie na psy.

Gość gość
Ja nie jem.

Gość gość
Ktos sie wypowie?

Gość gość
ja nie jem zamiast tego kupuje w aptece pigułki lub coś w tym stylu które uzupełniaja składniki zawarte w mięsie

Gość gość
nie rzucamy durniom zeby mieli sie czym bulwersowac

nie jem od dobrego miesiąca. (tak, tak zaraz mi ktos powie, że "przejdzie mi to", otóz nie, ponieważ pół roku przygotowywałem się do tego jadłem jajka, ryby, a mięso od przypadku do przypadku. Aż przyszła taka chwila, że odstawiłem je całkowicie. Każdy rodzaj) Jak jest? Samego mięsa i potraw z nim w tym wędlin mi nie brakuje. Zastępuje je roślinnymi zamiennikami.Jem nawet bardziej różnorodnie niż przed rezygnacją z mięsa. Osłabienia bądź spektakularnego polepszenia samopoczucia nie zaobserwowałem.

Gość hanka veganka
nieee - od osmiu lat jakos nie jem. Ryby przestalam jesc kilka m-cy temu, jajek nie lubie (fuujj bblleee ohyda) a serow nie kupuje bo tez nie przepadam.

Gość gość
ograniczam na rzecz dobrych ryb i drobiu . czasem cielęcinę chudą. wędliny tylko markowe i chude szlachetne. polędwica i szynka

Gość gość
RYBY TO TEŻ MIĘSO :P

Gość gość
Nie jem miesa od dawna.Czuje się żołądkowo duuuzo lepiej.No i nie jem swoich przyjaciól zwierząt. Soja ,cieciorka ,jajka warzywa no genaralnie wszystko oprocz wszystkiego co z miesa .

Gość gość
widać biedota wmawia sobie , Że nie lubi tego i tamtego z biedy tak gada bo nie stać na dobre mięso, ryby i nawet jajka dobrze biedoto , ze szczaw rosnie i już zawiazaly się mirabelki

Gość gość
ja jadam tylko kurczaka i chude wedliny.. ale żadnego innego miesa do ust nie wezme..jajka lubie ale samo białko, żółtka najplepiej nawet ugotowanego nie umiem wziąc do ust..

Gość gość
ja jem kupie i siki

Gość Carnivore 23 lata
Tak i nie pamiętam czy miałem kiedykolwiek bezmięsny obiad, ale chyba nie było takiego.:classic_cool:

Gość gość
jem miesko, prawie codziennie na obiad lub na kanapce, jemy tez ryby, jajka na obiad i kanapkiz serem i warzywami.