Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justa320

pisać czy dać sobie spokój? pomóżcie

Polecane posty

Gość gość
nie pisz na razie nic..to w koncu facet z netu tak? chlopaczyna moze pisac do 4 naraz..moze mu sie karta wyczerpala i nie ma za co kupic nowej :) a tak serio to poczekaj, za jakis czas napisz co slychac i zobaczysz...jak nie odpisze to juz nie pisz i powoli zacznij nowe zycie i nie nastawiaj sie zbyt optymistycznie na te znajomosc, ot kolejna taka sama historia

Gość gość
czemu ktoś usunał moj wpis pisalam min: dziewczyno przestań zawracać sobie glowe takim idiotą, on Ci obiecywał gory a potem olał i szuka następnej naiwniary!

Gość gość
już to widzę jak on sprawdza sprawdza haczyk czy coklwiek, ja też wiele razy klikałam z kimś z nudów a później jak wyszłam w weekend i poznałam kogoś nowego lub coś innego mnie zaobsorbowało w realu całkowicie nie myślałam o jakiś znajomosciach z netu..

Gość gość
gościu nie każdy jest taki jak ty:P

Gość księżniczka na ziarnku
Na jedno wychodzi: nie pisać i nie zawracać sobie głowy

Gość justa320
czyli jak już łaskawie będzie online:) nie pytać odrazu czemu się nie odzywał??

Widocznie wcześniej mógł pisać a teraz nie może lub nie chce.Nie bądź z tych,co to facet musi brać telefon ze sobą nawet do toalety,żeby odpisać na smsa bo dziewczyna zaraz szaleje,że się coś stało.Może być tysiące powodów : -nie ma już kasy na koncie -jest w pracy - u znajomych,rodziny,z kumplami -zachlał się z kumplami -ma jakieś zajęcie i nie może -rozładował mu się telefon i wiele wiele innych.Albo w międzyczasie poznał 10 innych lasek i ma na Ciebie wywalone już. Wniosek : olać i czekać aż się odezwie.Jak się nie odezwie,nie żałować!

P.S.Jak się odezwie nie rób mu wymówek i nie wypytuj dlaczego.Chyba,że sam się wypowie na ten temat.Nie jesteś jego żoną tylko co najwyżej znajomą.Kobiety szybciej się na ogół angażują a on może rozmawiać z innymi i traktować Waszą znajomość "na luzie". Bądź uprzejma ale nie podawaj mu zainteresowania na tacy.On się musi starać,nie lataj za nim.

Gość gość
czy spytasz czy nie spytasz, co to zmieni, albo czy będzie online czy nie, szkoda czasu naprawdę póki narazie ta znajomość to jakieś nierealia.. chyba nie ma sensu myśleć nad strategiami co do osoby o ktorej sie niewiele wie..

Gość gość
Jakby była sytuacja odwrotna, to księżniczki oczywiście wymagałyby od faceta napisania kolejnego sms, no bo jak to przecież tak nie napisać ;) I radziłyby mu tutaj, że pisz, pisz. Głupie baby.

Gość księżniczka na ziarnku
Szczerze? Nie spytałabym. W życiu. Udałabym, ze nie zauwazyłam, ze nie dzwonił.:D

Gość gość
nie odzywa się, nie ma go na necie, cos to chyba jest oczywiste, że ma co innego na glowie ... i tak jak ludzie piszą jeśli on klika z 10 innymi laskami w necie to co za różnica czy się odezwiesz pierwsza czy nie