Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora z was kobiet wprost powie, ze podniecaja ja pieniadze faceta ?

Polecane posty

Gość gość

lubisz drogiw prezenty, ciuchy, perfumy, luks hotele, sushi za 20 zlotych w jeden wieczor ? i uwazasz za duzy atut faceta jak ma kase?

Gość gość
sushi za 20 złotych???? Kuźwa, to nawet koło sushi nie leżało :o

Gość gość
sushi za 20zł, nie osłabiaj mnie :D ty znasz w ogóle ceny sushi? podszkól sie synek, za 20zł to jak na byka pyra, nie najesz sie, no chyba ze to jakieś wiejskie pseudosushi :D żeby sie najeść na obiad to minimo 100zł (a zwłaszcza sashimi jest drogie, bo to praktycznie samo mięso), maki faktycznie są tańsze, ale za 20zł to tam max 6-8szt zależy jeszcze z jakim składnikiem, ale tak jak mówie to jest tyle co nic, tylko smaku sobie narobie Dobry zestaw sashimi + troche maków z rybą maślaną, węgorzem unagi, krewetkami, doradą i tuńczykiem to stóweczka jak nic ;)

Gość gość
Oczywiście, że każda kobieta to lubi. Szanujące się inteligentne kobiety potrafią same na to wszystko zarobić. Nie potrzebują do tego faceta. Facet ma być wsparciem, partnerem i przyjacielem. Oczywiście seks jest ważny. Ale wybacz, pieniądze faceta mnie nie poniecają. Jak facet jest do d**y to nawet fortuna nie pomoże. Oczywiście zawsze znajdzie się idiotka, która poleci na kasę ale nie mylmy miłości ze sponsoringiem.

Gość gość
może mieć kasę, ale jak z faceta d****arz albo cham , to odpada, a takich frykasów to nie jadam