Gość gość Napisano Maj 27, 2014 Hej dziewczyny ja sie zmotywowalam i od jutra zaczynam Oto jeszcze kilka przepisow Bigos jarski: ugotowac w malej ilosci wody pokrojona cebule,dodac kapusty:kiszona i swieza i udusic na malym ogniu,po ok.20 min.dodac pokrojone kwasne jablka,przecier pomidorowy i przyprawy i zagotowac... Leczo jarskie cebula,papryka,moze byc tez kabaczek,przecier pomidorowy,przyprawy i udusic na malym ogniu Golabki jarskie sparzyc liscie kapusty wypelnic farszem jarzynowym,udusic z mala iloscia wody i przecierem pomidorowym farsz jarzynowy marchew,seler,pietruszke,por i cebule ugotowac na parze,zmielic,przyprawic i...faszerowac-papryki,kabaczki,cebule,buraki(wydrazyc,dodac farsz jarzynowy i zapiec w piekarniku) Wazne jest aby codziennie zjesc cos kiszonego,surowego i duzo cieplego,bo cieple bardziej syci. No i mala uwaga-do wszystkiego dodajemy duzo cebuli,chrzanu i czosnku.O dziwo po jakis 10 dniach,jak organizm jest juz wstepnie oczyszczony,po zjedzeniu czosnku nie "pachnie" nam oddech i mozemy ze smakiem schrupac ze 2,3 surowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach