Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarzebina czerwona 12345

Bóle nóg

Polecane posty

Słuchajcie czy ktoś tak ma albo miał i wie co to może byc??od 2 miesięcy jak wstaje rano to bolą mnie nogi od połowy łydek w dół i stopy nieraz nawet ciężko mi stanąc tak boli ,i prawie przez cały dzień takie dziwne uczucie jakby mrowienie .

Gość gość
mozliwe ze krążenie. koniecznie i to szybko idź z tym do lekarza.

Gość kogolka
Może spróbuj ortopedę? W poradni chorob stopy w wawie są podobno najlepsi.

Gość gość
w moim przypadku bóle nóg były spowodowane złym krążeniem, nie zwlekaj i idź do lekarza najlepiej do naczyniowca. Jeżeli cię stać zrób sobie badanie doplerowskie. Kosztuje ale szybko będziesz miała jasność sytuacji. Ja niestety nie wiedziałam co robić i przez pół roku musiałam brać zastrzyki w brzuch bo dostałam zakrzepicy a teraz muszę brać dość drogie leki i nosić skarpetę uciskową na nogę. Sprawdź, czy leki które używasz nie powodują zakrzepicy (np uważaj bardzo na tabletki antykoncepcyjne). Sprawdź w morfologii ilość płytek krwi.

Dziękuje wam za odp.tak muszę isc do lekarza bo to nieprawdopodobne żeby po przespanej nocy nogi bolały szczególnie stopy to tak jakbym w nocy biegała czy chodziła a nie spała..

Gość gość
Niestety państwowo Cie nie wyleczą,jestem pewna ze zbagatelizuje lekarz twój problem.

A jak myslisz gdzie mnie wyleczą ?bo wiem że lekarze rodzinni to nie chcą dawac skierowań do specjalistów.

Kogolka a na jakiej ulicy jest ta poradnia w wawie bo ja jestem z Krakowa to troszke tam mam km.