Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci wolą wytapetowane dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Nie lubię się malować, nie wyglądam źle bez makijażu(mam czystą cerę i nie muszę niczego zakrywać). Tylko gdy się umaluję, wytuszuję mocno rzęsy, nałożę różu jak stara baba i kilo błyszczyku to zaczynają się ochy i achy. Nie rozumiem tego. Mówią, że nie lubią wytapetowanych, jednak zachwycają się "matrioszkami"(tak nazywam dziewczyny z mocnym makijażem)... Moje koleżanki tez zauważyły coś takiego.

Gość ćwiczę siłę charakteru
Tak lubią, bo matrioszki przyciągają wzrok, tak samo te bardziej wyzywająco ubrane. Kobieta która się delikatnie odsłania sprawia wrażenie osoby bez kompleksów.

tak maja faceci ze kobieta wyzywajaco ubrana czy wytapetowana bedzie przyciagac oko bo sie wyróżnia i ur******* męską wyobraznie.Kobiety tez zwracaja wiekszą uwage na dobrze zbudowanych opalonych i wycyckanych facetow.To normalne u ludzi

Gość gość
Ja tam lubię ciemno włose naturalne trochę z ciałkiem ale nie przy kości a nie jakieś tapetowana chude blond pokraki

Gość space 1999
Bo im się tylko tak wydaje, że lubią tzw. naturalne, ale to nieprawda. Mężczyźni zwracają uwagę na kobiety, efektowne co nie znaczy szczególnie ładne. Makijaż dodaje tego efektu w sposób niesamowity. Ja doskonale od dawna wiem, że lubię kobiety umalowane od rana do wieczora i co dzień, a nie od święta i to pełny makijaż, nie jakieś tam oko tylko. I zawsze, podkreślam zawsze, gdy miałem dziewczynę "tapeciarę" ;) to mężczyźni zwracali na nią uwagę (inna rzecz, że były to ładne dziewczyny, ale nie oszołamiające piękności). Tak to działa i nic na to się nie poradzi. Owszem są mężczyźni, którzy naprawdę nie znoszą makijażu u kobiet, ale niekoniecznie to są ci, którzy tak mówią. Faceci często nawet nie widzą, że to makijaż :D Ja widzę.

Gość gość
jak dziewczyna jest ładna to nie potrzebuje tapety itp. Wtedy zawsze zwrócę na nią uwagę

Gość space 1999
I nie mam na myśli kobiet w typie prymitywnych i wulgarnych laluń ze spalonymi na blond włosami i tipsami z paskudnymi świecidełkami.

Gość gość
Ja tam wole brzydkie, bez tapety :classic_cool:

Gość gość
To fotka kotki psotki?

Gość space 1999
Hmmmm... Urody nie skomentuję, ale nazwa profilu "mrucząca kotka", jakby nie korespondował z wizerunkiem tej pani. Ponadto brzmi to cholernie infantylnie a pani, nie ma 15 lat.

Gość gość
Pani kotka do brzydkich nie należy