Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nadir3264

Wayward Pines Szum kapitalna ksiazka

Polecane posty

Gość nadir3264

Cześć:) Chciałem podzielić się z Wami moim niedawnym odkryciem. Jestem fanem seriali i śledzę hatak.pl - tam natknąłem się na reklamę książki "Wayward Pines. Szum" Blake'a Croucha. Pierwsza część trylogii, FOX robi na jej podtawie serial "Wayward Pines" no i autor inspirował się Miasteczkiem Twin Peaks, LOST-em, Przystankiem Alaska i Z Archiwum X :D Kupiłem książkę i.. tak mnie wciągnęła, ze te 340 stron wciągnąłem w jeden wieczór. Klimaty baaaardzo LOSTowe, fabuła totalnie nieprzewidywalna i zakończenie, którego w życiu bym nie obstawił. GE-NIAL-NA! Opis z okładki: "Jest tylko jedna rzecz straszniejsza niż obłęd: świadomość, że jesteś przy zdrowych zmysłach… Agent specjalny Ethan Burke przybywa do Wayward Pines w stanie Idaho w poszukiwaniu dwóch zaginionych funkcjonariuszy. Tuż po tym, jak przekracza granice miasta, rozpędzona ciężarówka taranuje jego auto. Burke traci pamięć. Nie wie, kim jest i gdzie się znajduje. Szybko jednak zauważa, że w miasteczku dzieją się dziwne rzeczy, a kontakt ze światem zewnętrznym jest niemożliwy. Ethan ma nowy cel: przetrwać." Na empiku jest kilka recenzji, prawie wszystkie oceniają książkę na maksa - http://www.empik.com/wayward-pines-szum-crouch-blake,p1095364064,ksiazka-p Polecam! Jeśli kupicie to dajcie znać, czy podoba Wam się tak samo jak mnie :D P.s. - znacie jakieś podobne książki? Takie mieszające kryminał/sensację z sci-fi?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować