Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne zachowanie

CO to ma byc PROSZE powiedzcie co o tym sadzcie

Polecane posty

Gość dziwne zachowanie

Spotykam sie z facetem na niezobowiazujacy sex i dzwonil w poniedzialek wieczorem ,ze we wtorej (wczoraj) chce sie spotkac,ze przyjdzie do mnie,chce mnie bardzo zobaczyc^^ ok ,powiedzial ,ze przyjdzie o 22 ,czekalam i nic,nie przyszedl nawet nie zadzwonil i to juz sie powatrza po raz ktorys -taka sytuacja i na nastepny dzien po tym jak tak postapil dzwonil,wydzwnaial,ja nie odbieralam telefonow ,jak w koncu po jakims tygodniu odebralam ,zdzwiony dlaczego nie odbieralam jego telefonow..,o co mu chodzi,nie domysla sie ? nie wierze :)

Gość dziwne zachowanie
i wlasnie wczoraj znow taka sama sytuacja jak wyzej powtorzyla sie... o co mu chodzi ? dlaczego tak postepuje?

Gość gość
Nie zakładałaś przypadkiem już takiego wątku? Dostałaś odpowiedzi i co? Mało Ci? Teraz się nie dziwię że on ma Cię gdzieś. Trujesz o niby niezobowiązujących spotkaniami, a Ty jesteś jak bluszcz. Sama bym Cię nie szanowała i traktowała jak 5-te koło u wozu (na doczepkę, gdy nic innego niemiałabym do roboty). Weź dorośnij!

Gość dziwne zachowanie
Dlaczego tak sadzisz? moze ktos zakladal podobny watek,nie wiem...

Gość dziwne zachowanie
Dlaczego on tak postepuje? robi to specjalnie ? czy po prostu nie zalezy mu ,bo nie wiem sama juz, musze uwazac zeby znow mnie ktos nie skrzywdzil..

Gość gość
Jakto nie skrzywdził? Krzywdzi cie bo nie przychodzi? Mówiłaś że bez zobowiązań wiec pewnie mu nie zależy,ale dziwne ze dzwoni i mówi że przyjdzie. Nie wiem,może chce sie upewnić że bedziesz w domu

Gość dziwne zachowanie
No wlasnie o to mi chodzi ,ze po co mi mowi dzien wczesniej przez telefon ,ze przyjdzie o 21 ,a nie przychodzi ,anwet nie raczy zadzwonic..? to po co sie umawia? po tym dzien pozniej wydzwania...i ta sytuacja taka sama juz po raz ktorys sie powatarza,stad moj watek,pytanie ,moze ktos mi wytlumaczy takie zachowanie ,dlaczego tak postepuje,bo ja z tego nic nie rozumiem... Umawia sie ,ze przyjdzie do mnie ,a nie przychodzi,nawet nie zadzwoni..to po co umawia sie???

Gość gość
Aaaaa, to zwracam honor autorko. Taki sam wątek zaistniał ...bodajże od wczoraj. Moim zdaniem postępuj tak jak on. Umów się a nie pojaw się. Zadzwoń za tydzień i gadaj jak gdyby nigdy nic. On tak postępuje bo mu na to pozwalasz będąc zawsze w pogotowiu i czekającą. Olej go trochę jak on Ciebie i tyle. On nie szanuje Twojego czasu, daj mu nauczkę!

Gość dziwne zachowanie
On nie wie ,ze ja na niego czekalam i teraz jestem zla,bo nawet sama nie oddwzonilam,nie chcilam mu tym pokazac ,ze az tak bardzo mnie to ruszylo,ale zastanawia mnie dlaczego to robi ?

Gość dziwne zachowanie
a jak umowie sie i nie przyjde ,jak zacznie wydzwaniac to mam odebrac telefon od niego czy nie? a i rzadko ja przychodze do niego,to on prawie caly czas do mnie przychodzi..hmm

Gość gość
dziwny facet

Gość gość
Odbierz i powiedz że ty do niego chcesz iść za godzine czy za ile ,że to pilne. A jak sie zgodzi to ty go wystaw, zobaczymy jak zareaguje

Gość gość
dobra ,ale dlaczego gosciu tak postepuje?

Gość gość
Panowie powiedzcie cos w tej sprawie