Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

włosy w okolicach intymnych.. potrzebna pomoc.

Polecane posty

Gość gość

no więc jak sobie z nimi poradzić?? pamiętam jak kiedyś zgoliłam je maszynką do golenia.. było okej ale po jakimś czasie zaczęło strasznie swędzieć.. i co chwilę myślałam o tym żeby się podrapać :/ od tamtego czasu nie robię z nimi nic.. kompletnie.. nie mam chłopaka więc nic z nimi nie robię.. ale niedługo wakacj*****aseny.. i inne takie i jak tu pokazać się w bikinii z nieogolonymi włosami?? myślałam o tym żeby podcinać je może troszkę ale nie wiem.. bo to też może swędzieć.. nie wiem.. dlatego pytam się Was.. co byście zrobiły na moim miejscu?? aha.. mam 17 lat a jak czytałam w Internecie to inne dziewczyny pisały. że zaczęły się golić w wileku 10-13 lat.. :/ to chyba tylko ja taka zacofana jestem.. :/

Gość gość
wystarczy podgolić żeby nie wystawały za majtki i posmarować łagodzącym kremem

Gość gość
Podcinaj nozyczkami,tak zeby z majek niewylazily. Kudelki to fajna sprawa. Niegol do lysej skury niebedzie swedzieć:-)

Gość gość
podgolić?? ale czym?? kiedys juz golilam ale bolalo.. ://

Gość gość
niee.. włosy tam to nie fajna sprawa.. :c istatnio koleżanka i jej kolega (który mówil jej, że bardzo mu się spodobałam..) mówil, że nie lubi tam wlosow..

Gość gość
pianka do golenia i maszynka golisz pachwiny i tyle włosków na wzgórku żeby nie wystawało za majtki to ogolone smarujesz łagodnym kremem z panthenolem

Gość gość
jako facet nie rozumiem mody na depilacje miejsc intymnych , wygolona cipka na łyso wyglada zenujaco ! i strasznie dziewczeco dziecinnie , to chyba pedofile maja wpływ na kobiece noszenie sie tam , prawdziwy facet lubi włoski ! i ten puszysty dotyk jak sie tam reke włozy a nie , albo łyso , albo drapie - zenada . od depilacji masz kremy , by poza majtki włosy nie wystawały

Gość gość
nie radzę golić całej bo zadrapiesz się na śmierć

Gość gość
to ty jemu powiedz , ze ty nie lubisz k***sów ponizej 20 cm - rany co za pedofil , wez sie faceta a nie kołtuna

Gość gość
a jak się trochę je pidcina to nie swędzi?

Gość bvbvvb
maszynka jednorazowa gillete blue 3

Gość bvbvvb
jako facet nie rozumiem mody na depilacje miejsc intymnych , wygolona c*pka na łyso wyglada zenujaco ! i strasznie dziewczeco dziecinnie a wygolona broda u faceta wygląda chłopięco , dziecinnie .. Tylko wąsy i broda cie kręcą ? Zapuszczasz sie jak moja babcia

Gość gość
a używał ktoś golarek do bikini z Isany ?

Gość gość
i, że jak jej użyję to nie będzie swędzieć?? wydaje mivsię, że tak.. gdy będą odrastać.

Gość gość
ja polecam golarkę elektryczną - nie powoduje podrażnień, szybko się uporasz. Są takie z nakładką - działa jak trymer - czyli ucina włosy do potrzebnej długości + golarka - czyli na łyso :) poszukaj w sklepie - trymer do bikini

Gość bvbvvb
ten post z 10 25 to chyba jakiś przygłup , brudas napisał.... Któremu nie chce sie golić .. Najlepiej by zarósł jak pustelnik .. To po co golisz wąsy i brodę? Zeby wygladac dziecinnie jak 10 latek ?

Gość gość
jak nie wygolisz całego wzgórka to nie swędzi

Gość gość
Boki, czyli to co może wystawać z bikini musisz ogolić, nic nie poradzisz. Użyj koniecznie pianki albo jakiegoś żelu, ogol a potem posmaruj sudokremem żeby nie było podrażnień. Te na środku przytnij albo użycz od taty/mamy trymer - też się nim fajnie przycina ;). Możesz też kupić maszynkę od razu z trymerem, np. WILKINSON QUATTRO FOR WOMEN BIKINI

Gość gość
Jak dla mnie włosy mogłby by w ogóle nie rosnąć... Chyba, że te na głowie :)

Gość gość
jeśli ogolisz całą to po kilku godzinach będziesz szorstka jak szczotka bo te włosy bardzo szybko odrastają nie wspomnę o czerwonych krostach i swędzeniu

Gość gość
Włosy to kwestia gustu. Jest wielu facetów, co lubią je w tym miejscu. Wg ankiety poważnej gazety w Wlkiej Brytanii z 2013 roku ponad 65% mężczyzn (z wszystkich grup wiekowych) woli jak kobieta ma jednak jakieś wlosy w tym miejscu.

Gość gosccc
golisz za szybko. W ten sposób podrazniasz skóre i powstają krostki..

Gość gość
żeby nie było krostek trzeba zdezynfekować maszynkę przed goleniem i skórę po. Do maszynki spirytus salicylowy a do skory woda utleniona