Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia881

Zgnieżdżanie zarodka

Polecane posty

Gość Asia881

Cześć :) Jestem tu nowa, czytałam niektóre tematy na forum dotyczące zagnieżdżania zarodka i postanowiłam, że sama założę temat. Otóż staram się o dziecko 5 miesięcy, @ miałam 9 maja, dnia 20 maja byłam u mojej ginekolog i ta potwierdziła, że owulację będę mieć albo tego samego dnia lub na przestrzeni dwóch kolejnych dni, dnia 21 odczuwałam bóle w lewym jajniku, więc wnioskuję, że to właśnie owulacja:) przytulanie wiadomo w dni płodne. Dziś jest 7-8 dzień od owulacji, już od wczoraj bolą mnie jajniki, chodź do @ jeszcze około 10 dni, myślicie, że to może być ból implantacyjny? nie nakręcam się, test nie wiem czy sens kupować :D I kiedy testować..

Gość gość
najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki lub dzień po o ile ci się spóźni

Gość gość
jajniki prawdopodobnie bolą Cię na nadchodzącą @. nie nakręcaj się aby nie przeżyć rozczarowania. gdy bedzie Ci się spóźniał okres, wtedy wykonaj test

Gość Asia881
dzięki,piszę ponieważ miewam okresy bezbólowe :D i to nowa sytuacja,nigdy mnie brzuch nie bolał przed @ :)

Gość MARLENA12
też miałam bóle przed okresem, około 7 dni po przytulaniu, była to implantacja :) także wszystyko możliwe

Gość gość
W ciąży raczej nie jesteś. Zęby było dziecko potrzebny jest sex z przytulaniua dzieci Sie nie biorą. Dorosłe kobiety starające się o dziecko a wstydza się napisac sex. Wola przytula nie, serduszkowanie ech masakra z wami. Takie infantylne idiotki nie powinny być matkami

Gość MARLENA12
gość jeżeli chcesz obrażać to lepiej się nie udzielaj na tym forum, asia881 nie przejmuj się niektórzy tylko potrafią negatywnie komentować :) czekaj cierpliwie przynajmniej 7 dni :)

Gość Asia881
zrobię test z krwi aby mieć pewność wcześniej :)