Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margaret2014

Mąż mnie nie szanuje

Polecane posty

Gość Margaret2014

Nie wiem co mam juz zrobić wiecej ciagle słze od męża że jestem nikim że nie jest zazdrosny bo nie ma o co i kogo :( mamy 3 dzieci Nie chce mi się żyć!!!

Gość Lucynka i Paulinka
wylecz go tak jak on probowal ciebie 🖐️

Co to za mąż , powinien Ciebie wspierać a nie Tobie ubliżać.

Gość gość
Po pierwsze nie słuchaj go. A po drugie dlaczego Ci tak gada? Co się stało u was? Wcześniej było inaczej?

Gość Margaret2014
żebym miała gdzie iść to bym sie nawet dzieś spakowała i poszła z dziecmi od niego

Gość gość
lapy do ciebie wyciaga?

Gość Margaret2014
jesteśmy 8 lat po ślubie przez 2 lata było ok ale teraz ostatni kres czasu to jest masakra, jejku jaki ja bład popełniłam że za niego wyszłam.jak on tak do mnie mówi to wiecie co normalnie go zaczynam nienawidzieć to jest straszne że tak mysle ślubowałam mu szczerość itd ale nie daję rady

Gość Margaret2014
jesteśmy 8 lat po ślubie przez 2 lata było ok ale teraz ostatni kres czasu to jest masakra, jejku jaki ja bład popełniłam że za niego wyszłam.jak on tak do mnie mówi to wiecie co normalnie go zaczynam nienawidzieć to jest straszne że tak mysle ślubowałam mu szczerość itd ale nie daję rady, prośbą grozbą nic nie daję poprostu jak jest dobrze to jest ok ale jak go poprosze o pomoc przy dzieciach to zaraz dymi do mnie dzieci maja lat 7.3 7 miesęcy

Gość gość
Poszukaj miejsca gdzie moglabys pójść od niego! Bo będzie tylko gorzej. Jeśli zaczniesz nawet od zera...to i tak będziesz bardziej szczęśliwa! To d**ek!

Gość Margaret2014
nie nie bije tylko chyba psychicznie sie zneca takie słowa bolą chyba tak samo jak cios w twarz. nawet siostry moja mama zauwazyła że traktuję mnie jak byle co :/

Gość gość
Malgosiu moze pogadaj z nim w asyscie rodziny. Na boga zrob cos. Nie mozesz sobie pozwolic na takie traktowanie!

Gość gość
więc zacznij jakoś pracować albo zarabiać jakoś kaśe, kombinować coś żeby się wyprowadzić. Wytrzymaj jeszcze, wykombinuj coś w tym czasie i uciekaj gdzie pieprz rosnie. A jeżeli jest problem z dziecmi sądowniczo czy cos tam to nei wiem nagraj faceta i miej dowod no i tyle. No i siły kobieto, nie daj się gnoić!

Gość Margaret2014
rodzina na to Oni wtrącać sie nie będą bo małżeństwo jest i trzeba żyć.

Gość gość
Znam to z autopsji Twój mąż ma dziwencję na boku kochana ,pośledź trochę,poszperaj,poprzyglądaj się uważnie a zobaczysz,że mam rację

Mąż cię nie szanuje bo sama się nie szanujesz,za bardzo mu pewnie we wszystkim ulegasz nie nasz swojego zdania na żaden temat ,zacznij dbać o siebie a nie patrzeć na jego potrzeby.nie leć na każde jego wezwanie,postaw się mu kiedy wiesz że masz rację i nie zmieniaj zdania. Chłop chciał by żeby kobieta była posłuszna jak za sanacji zapomniał że dopiero spadł z drzewa i to on powinien być potulny żeby nie został sam.Postaw go przed faktem rozwodu ,żadnemu z nich to się nie opłaca szczególnie przy trójce dzieci. To ty powinnaś czuć się jak pani na włościach .i pokaż mu gdzie jego miejsce. Kiedy nie zrobisz nic będzie tylko gorzej,zacznij krucjatę anty łużkową ,wychoć częściej z domu kiedy wraca z pracy .nie martw się krzywdy dzieciom nie zrobi . Kiedy cię obrażi nie odzywaj się do niego nawet przez kilka dni.To z pewnością poskutkuje.

Gość Margaret2014
chyba zaczne coś myślec i odejść od niego bo naprawde nie daję rady z nim

Gość Margaret2014
Kikulek - jejku ty napisałaś tak jak jest :/ od dziś się biore za siebie jestem młoda mam32 lata coś mi sie od zycia należy też

na znęcanie psychiczne też jest paragraf ,tylko musisz to nagrać poza tym myślę że GOŚĆ może mieć rację mężuś może mieć jakąś flądrę ,sory ale inaczej nie można nazwać baby która bierze się za żonatego chłopa jeszcze z takim przychówkiem .Ten twój mąż to idiota.nie patrz na jego rodzinkę bo będą zawsze przeciw tobie znam wiele przypadków samotnych kobiet z dziecmi które świetnie sobie radzą zacznij myśleć a nie tylko użalać się nad sobą.

Gość gość
hi,ja mam 33l i tez tak miałam z mezem socjopata.odeszłam razem z dziecmi,bo zaczał mnie bic,chcial zabic mnie krzyzem!katolik,chora akcja. Po 5l jestem szcźesliwa z partnerem,ktory jest dobrym tata dla moich dzieci i wspolnych. Daj swojemu jeszxze szanse tak jak Ci ktos podpowiada.jezeli to nie poskutkuje to rozwod. a mose ma kogos.zaobserwuj wczesniej czy pozniej wyjdzie o co chodxi czy ma kogos.a moze ma problemy i taki chodzi podenerwowany. ale tak nie powinienen mowic do Ciebie.

cieszę się Małgosiu że odpisałaś wiem że trafiłam do ciebie .tylko uważaj nie daj sobie zrobić kolejnego dziecka bo będzie ci jeszcze trudniej. nie wiem jak radzisz sobie finansowa bo to ważne.czy masz biedę czy jakoś wystarcza?

Gość 33latka0to ja
Musisz teraz byc po prostu cwana i miec oczy dookolo glowy.on wie ze mu sie nie postawisz bo nie masz na to po prospu ani sil ani czasu,bo dzieci ,dom.gorzej jak nie masz kasy .to bedzie trudniej. wiem ze domy samotnej matki pomagaja w takich przypadkach,ale najpherw nieci Ci pomoze rodzina. Teraz albo nigdy. Ale najpierw musisz wyczuc sytuacje,czy ma jakas babe.czy np wkurzaja go dzieci bo to bo tamto.jedno i drugie bedzie na Twoja korzysc w sądzie. i nie zawahaj sie brac alimentow dla siebie.

moje panie wszystkie jesteśmy po przejściach ale ja mam ich o połowę więcej możecie mi wierzyć to co piszę to z życia wzięte.znam mężczyzn jak zły szeląg i nie sa warci naszych łez oprócz drobnych wyjątków od reguły ,ale one zdarzają się rzadko Małgosiu po pierwsze załóż sprawę o alimenty ,to jest proste i bez płatne może to go usadzi troszkę na d***e .może otworzą mu się oczy.taki ruch zawsze faceta troszkę przychamóje,jeśli nie to bez szkody

Gość 33latka0to ja
Kikulek. co. takiego. wydarzbyło się u Ciebie ?

Gość gość
Czytam i popieram kikulek52, dobrze pisze kobietka

Gość gość
Karteczkę i długopis weź i wejdź na to pytanko xD 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone ? zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony ? twoje życie jest pełne miłości. Czarny ? jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony ? twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski ? jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń ? Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik ? grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych klubów w ciągu jednej godziny. Jeśli wyślesz je do 10 klubów spełni się przed twoimi następnymi urodzinam

Gość gość
Kikulek, widzę, że dużo przeszłaś, a więc dzieki temu masz wiedzę. Powiedz, czy mozna wnieść o alimenty od męża na, z którym nie mam rozwodu, na siebie? dzieci już dorosle, a ja nie pracuję. Sytuacja jest nie do zniesienia. Ucieklabym od niego jak najdalej, ale nie mam dokąd

Gość 33latka0to ja
oczywiscie ze mazna skladac wniosek o alimenty gdy sie nie ma rozwodu.ale dorosle dzieci musza sie uczyc czyli do 25r zycia.na siebie zawsze mozesz zlozyc alimenty nawet po rozwodzie gdy pogorsza sie Twoje warunki bytowe,finansowe.

Gość 33latka0to ja
oczywiscie ze mazna skladac wniosek o alimenty gdy sie nie ma rozwodu.ale dorosle dzieci musza sie uczyc czyli do 25r zycia.na siebie zawsze mozesz zlozyc alimenty nawet po rozwodzie gdy pogorsza sie Twoje warunki bytowe,finansowe.

Gość Margaret2014
TAk jak piszecie poobserwuje drania jakis czas oczywiście szlaban będzie na lóżko i usługiwanie mu. jak to nie da rady to trzeba będzie isc do adwokata. Mąz pracuje tylko ale zarabia ok starcza nam na dobre życie bez szału. Wiecie co ja sobie darować nie mogę że tak dałam się omamić na lepsze zycie u boku jego, kurcze najbardziej mi szkoda dzieci mimo że go nie ma całymi dniami bo w pracy jest ale jak przyjeżdza to i tak dla nich czasu nie ma tylko polecenia wydaje i zabiera sie i idzie do brata robć mu za free w gospodarstwie

Gość Margaret2014
My jestesmy 8 lat po slubie ani razu mnie nie zabrał do kawiarni na kawe nawet nie zapytał jak się czuje pomimo wykrytej choroby na całe zycie nie zapyta czy starczy mi leków itd. Ostatnio byłam na wywiadówce u syna i dosc długo tam nam zeszło to przyjechałam i był dym wyzwał mnie gdzie siedzisz tak długo juz cię dupa tam nosi ej masakra :/