Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszystko przeciwko nam

Polecane posty

Gość gość

jestesmy razem pol roku. obydwoje po zyciowych turbulencjach. on mi bardzo pomogl i choc byly chwile gdy bylo ciezko i chcialam uciekac to teraz jest fajnie. chcialabym zeby mi sie oswiadczyl czasami nawet mysle o dziecku. jest tylko jedno ale- moi rodzice i najlepsza przyjaciolka nie pochwalaja tego zwiazku. glupia nawet byla u wrozki ktora powiedziala ze nie widzi dluzszego zwiazku miedzy nami... i choc ja i wrozki to dwie inne bajki to jednak przykro ze pojawilo sie kolejne "nie". bardzo boje sie porazki, zastanawiam sie czy moze inni widza cos czego ja nie widze. ale z drugiej strony czy ludzie "dopasowani" zawsze sa razem?

Gość gość
Wiesz niewiele o nim piszesz ... Rodzice wiadomo z troski bo każda matka,ojciec chce dla swojego dziecka księcia z bajki ale z czasem ( w większości ) wymiękają ... A przyjaciółka ? Hm trudno powiedzieć czy to troska czy zazdrość - ona kogoś ma?

Gość gość
ona ma narzeczonego- bardzo fajy chlopak. moj facet- bywa niemily i chamski- glownie w sprawach sluzbowych. to jest cos na ksztalt ochrony, ale dzieki temu nikt z nim nie dyskutuje i sluchaja go w pracy. slucha niszowej muzyki, jego wada jest to ze to czego nie lubi jest glupie. hurtowo pali papierosy. moja mama nie lubi jak sie ubiera. chcialaby elegancko itd a on lubi zwykle jeansy i koszulke. jezeli chodzi o stosunek do mnie- byl czas kiedy i dla mnie byl chamski, ale po malu sie opanowuje, przyznaje do bledu i stara sie nadrobic. gdy mialam mega dola na sile wyciagnal mnie na kawe i spacer. akceptuje mnie taka jaka jestem- nie lubi gdy sie maluje. troche to glupie ale pomoglo mi to zwalczyc kompleksy. czasami stara sie mnie kontrolowac, ale to ze strachu ze cos mi sie stanie (np nie pozwolil mi wracac o 23 samej przez miasto). no i jest wsciekle o mnie zazdrosny. plus nie do zbicia- kiedy zostalam na lodzie bez pieniedzy i wsparcia, przygarnal mnie do swojego domu i utrzymuje nic nie wypominajac

Gość gość
Hm...no to może dlatego Twoi bliscy za nim nie przepadają bo jest gburowaty ( sorki) ..Ale skoro Tobie ten typ faceta odpowiada - cóż ...miłość ślepa jest ;)

Gość gość
owszem jest :) na zewnatrz. w srodku to calkiem fajny facet. wiem bo znam go juz 10 lat- byl moim najlepszym przyjacielem. jednak zycie dalo mu w d**e i stal sie troche wlasnie taki.mi to pasuje o tyle ze wiem ze nie da mnie nikomu skrzywdzic. i wszystko zalatwi. jednak zle mi z tym co uwaza moja mama.

Gość gość
Słuchaj moja mama nigdy nie przepadała za moim mężem ( do dziś go nienawidzi ) ale tak jak pisałam -miłość ślepa jest... Widzę ,że jesteś za nim i on też ...Cóż -Twój wybór ...Rodzice popsioczą i zaakceptują ( najważniejsze by Tobie było dobrze ) ... Nie myśl tylko,że go zmienisz ( nagle zacznie chodzić w garniakach lub zacznie słuchać muzyki sakralnej) ..Rób to co Ci dyktuje serce ...