Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

paznokcie problem

Polecane posty

Gość gość

Co na paznokcie, łamią mi się! nawet na 2 milimetry zapuścić nie mogę, a mam wesele przed sobą, chciałabym ja ładnie wymalować!

Gość gość
polecam balsam do paznokci z tisame, teraz on nazywa sie jakos 2x5.

Gość gość
Wiesz co, mój ginekolog polecił mi zażywać harmonellę, kapsułka dziennie chroni serce i wątrobę przed efektami ubocznymi antykoncepcji hormonalnej. Właściwie zażywam te kapsułki około trzech miesięcy i nigdy wcześniej takich pięknych paznokci nie miałam, są twarde i nie rozdwajają się. Możesz spróbować, kapsułki nie są drogie, a jak jeszcze stosujesz hormony to będziesz miała takie dwa w jednym.

Gość elajza
może jakąś odżywkę zastosuj, ja brałam tabletki drożdżowe, jadłąm płatki owsiane i powielu miesiącach wzmocniły mi się paznokcie, może spróbuj odżywkę z sally hansen,albo innej dobrej firmy paznokciowej :)

Gość elajza
może jakąś odżywkę zastosuj, ja brałam tabletki drożdżowe, jadłąm płatki owsiane i powielu miesiącach wzmocniły mi się paznokcie, może spróbuj odżywkę z sally hansen,albo innej dobrej firmy paznokciowej :)

Gość gość
pij siemię lniane, łatwo się je robi i jest tanie pij codziennie i szybko zobaczysz różnicę, włosy i skóra też się poprawią a jeżeli masz wiecej kasy to polecam tabletki merz special albo mieszanka firmy solgar na włosy i paznockie, efekty po kilku tygodniach

Gość grubaskaa_
wszystko zostało powiedziane już w tym temacie, siemie lnianie , pietruszka i dobra odzywka typu sally hansen i w miesiac masz paznockie jak nowe