Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem brzydka i sie z tym pogodzilam

Polecane posty

Gość gość

nie chce faceta o takim samym poziomie urody co moja, wole byc sama niz plodzic dziec***aszteciarskie... po co? zeby one mialy potem kompleksy jak ich mama?

Gość gość
A słyszysz to od innych czy to tylko twoje urojenia ze jesteś brzydka

Gość cleer
mozna byc brzydkim i nie slyszec tego od innych. Jak to sobie wyobrazasz? Widzisz brzydka osobe, podchodzisz i mowiesz: ej, jestes brzydka? Takich rzeczy sie nie mowi. Co nie oznacza ze osoba brzydka nie wie ze jest brzydka.

Gość gość
Ale widzi jak inni na nia reagują ,nie raz słyszy się jak faceci obgaduja na ulicy wsród siebie takie osoby.

Gość gość
osoba brzydka nie przejdzie bez ani jednego komentarza wsród grupki facetów.

Gość gość
wiesz, w podstawowce i gimnazjum wyzywali mnie od czarownic - bo mam czarne krecone wlosy i blada cere, nigdy nie bylam zakochana z wzajemnoscia, jak rozumiem, bylam za malo atrakcyjna dla tych 2, w ktorych sie kochalam... dbam o siebie fizycznie i intelektualnie, ale mam swiadomosc nie bycia atrakcyjna dla ludzi... czasami ktos tam probowal podrywac, moze z 10 takich by sie znalazlo przez cale moje zycie, nie liczac rzesz napalencow z portali randkowych, ale ja mysle, ze oni w przewazajacej czesci chcieli tylko sexu, albo byli slepi... generalnie moja samoocene mojego wygladu opieram na odrzuceniu uczuc przez moje 2 milosci (ktorzy nawet umowic sie nie chcieli, pomimo, ze wiedzieli o moim zainteresowaniu nimi), jak rowniez na zachowaniu dzieci w podstawowce i gimnazjum, podobno dzieci sa szczere...

Gość gość
Ja nie zwracam uwagi na wyglad.Ani w zyciu bym sie nie smiala czy obadywala.To takie szczeniacke :O

Gość space 1999
gość z 15:08 Jesteś niekonsekwentna, chociaż oczywiście psychologicznie rozumiem twoją postawę. Niekonsekwentna, bo opierasz się na 2 przypadkach, lekceważąc tych 10, czy więcej pozostałych. Jeśli faktycznie masz oryginalny wygląd, to może być tak, że wielu się nie spodobasz. Odrzucając możliwość zapoznania z tymi, którym być może się jednak spodobałaś, utwierdzasz się w przekonaniu, że jesteś brzydka dla wszystkich. To błąd! Zamykasz się na możliwość zmiany, poznania takiej strony świata, o której nic nie wiesz.

Gość gość
ze mnie tez sie smieja

Gość gość
Na moją koleżanke chłopcy wołali "Przeszczep", że niby ma taką brzydką twarz, a dziewczyna wygląda całkowicie normalnie :) Inna moja znajoma jest serio brzydka, ale jakiś cudem z brzydalem zrobiła ładnego synka. Jeden mój znajomy, który powiedzmy jest średni, ale na pewno nie brzydki ma taką dziewczynę, która ma twarz jak maska. Znam też dziewczynę o twarzy jak prosiak, ale bardzo sympatyczną, nawet wszyscy jej ładnie kłamią na fejsbuczku że jest śliczna i urocza, ma faceta.

Gość cleer
ja jestem brzydka ale jakos nie slysze glupich komentarzy. Moze dlatego ze nie mam nascie a 33 lata.

Gość gość
Ja prawie codziennie i widze i słyszę jak inni na mnie reaguja :O W moim zyciu 2 lub 3 było zainteresowanych ale i tak wiem ze im sie nie podobałam tylko na sekls albo z desperacji :(

Gość gość
10? Mna mniej niz 10 było zainteresowanych ale za to wiecej niz 10 słyszałam wyzwisk na temat braku urody,

Gość gość
Mnie nikt nie wyzywa, bo jestem przeciętna, ale 10 to chyba też mną się nie interesowało, chyba że to cisi wielbiciele :) no i jakbym dodałam kolegów z dzieciństwa to może by wyszło.

Gość gość
Czasami podryw mozna zle odebrać....mnie niby tez ale czesc z nich byli pod wpływem.A jestem bardzo brzydka nie raz to słysze i widze w zachowaniu innych.

Gość space 1999
Nie pojmuję tych bydlaków, którzy głośno komentują, wyzywają :O Ale dno.

Gość gość
Mnie nie komentuja głosno ale słysze i potrafie skojarzyc fakty ze to o mnie zawsze słyszę jak juz sa za mna. Czasem nawet po cichu komentuja.Ale nawet znajomi potwierdza że jestem paszkwilem nie raz mi to udowodnili.

Gość gość
A co Ci mówią? Ale masz znajomych :(

Gość gość
dziwne ... Teraz jestem ładna dość,ale jak byłam nastolatką do 15 roku życia urodą nie grzeszyłam bo o nią nie dbałam i nie słyszałam na ulicy żadnych komentarzy

Gość space 1999
Nie pojmuję, tego. Mnie wychowano w szacunku dla ludzi i według takiej świętej zasady, że nie komentuje się, nie daje w żaden sposób do zrozumienia, że dostrzega się czyjąś wadę, brzydotę, ułomność, cokolwiek przykrego. Owszem, człowiek może czasem się zapomnieć, coś rzucić, ale nie celowo! Nie z rozmysłem.

Gość gość
Ja tez nie zawsze słyszałam na ulicy ale to da sie odczuć jak jest się spostrzegawczym.ja nawewt jak jestem zadbana ładnie ubrana to i tak sie nabijaja zemmnie znajomi tez ale za plecami czasami ktos powie cos miedzy wierszami i to wszystko.

Gość gość
nom, 10-ciu ich bylo tak bez szukania za bardzo w pamieci, i generalnie malo mam okazji zeby kogos poznac... ale byla tez taka grupka na studiach, ktorzy lecieli tylko na tlenione blondynki, i ze mnie sie smieli, niespecjalnie sie z tym kryjac... znajoma starsza ode mnie 17 lat byla policjantka powiedziala, ze mam taki typ urody, ktorym mozna sie albo zachwycac albo brzydzic... generalnie ja sie opisze tak zeby zobrazowac - jak sie opale i wyprostuje wlosy, to wygladam jak Arabka, kiedys nawet Arab sie na uczelni pomylił, podszedl do mnie i gadal do mnie po arabsku, potem przeszedl na angielski, a potem wydukał po polsku "jestes Arabką"? od kilku lat nie opalam sie, zeby nie niszczyc skóry, i naturalnie mam bardzo jasna skore... i genealnie, czy jestem blada, czy chodzilam brazowa, tak samo ludzie na mnie reagowali - raz byly zachwyty raz wysmiewanie

Gość gość
Bez szukania w pamieci to i tak dużo wiecej niż ja heh ja tez mam taki typ urody chyba napewno mozna sie brzydzic ale byli zachwyceni jesli mozna to określic ale wiecej było tych co sie brzydza.

Gość space 1999
Jak Arabka... Mogę sobie wyobrazić i możliwe, że dla mnie byłabyś intrygująca. Zawsze lubiłem oryginalną urodę, nawet pewne "skazy" jak za duży nos, małe oczy... Moja luba ma spory nos i bardzo i to bardzo mi się to podoba.

Gość gość
u mnie nawet 10ciu nie było a i tak ponad połowa z nich była pod wpływem ,ile masz lat autorko?Wiesz niektórzy poderywaja bo nie maja wymagań albo mierza według siebie ale 10 to i tak miałas szczescie.

Gość gość
Do gość z Może tylko rasiści na Ciebie negatywnie reagują?

Gość gość
nie mam duzego nosa, jest normalny, maly, prosty, bez zadnych garbkow - chodzi raczej o ciemne brazowe oczy i kruczoczarne wlosy, no i ten Arab biedny sie pomylil pomimo mojego normalnej wielkosci nosa

Gość gość
po co się dołujesz ,każdy jest piękny na swój sposób

Gość gość
mam 27 lat, nigdy nie bylam w zwiazku

Gość gość
Dla mnie faceci na każdym kroku sa gburowaci wytykaja mnie nawet obcy palcami,albo nawet nauczyciel nie potrafi mi nawet odpowiedziec dowidzenia.