Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boze, nie mam sily i ochoty

Polecane posty

Gość gość

... na zabawe z dzieckiem gdy wracam z pracy. Jak wy znajdujecie na to chec? Corka ma 2 lata, maz zjezdza tylko na weekendy, ja pracuje 6-14. Jak spedzacie czas z dziecmi po pracy?

Gość gość
to po co ci bylo dziecko?... jakbys sie czula, jakby ci ktos powiedzial, ze mu sie znudzilas?... to twoje dziecko, przez zabawe sie uczy, czas leci szybko, jak dorosnie to ono cie skolei juz nie bedzie potrzebowac, ty bedziesz cos chciala a ono cie oleje tak samo jak ty ja...

Gość gość
Czy ja napisalam, ze sie nie bawie? Siedze na dywanie do wieczora, ukladam klocki, maluje farbami. Napisalam tylko, ze nie mam sily i zapytalam jak wy znajdujecie.

Gość gość
jak mój miał 2 lata to byłam z nim w domu i wtedy faktycznie zabawa była absorbująca. jak miał 3 lata to poszedł do przedszkola, ja do pracy i generalnie po przedszkolu wraca tak zmęczony, że jedyne czego oczekuje to przytulania i czytania :) a potem koło 19-20 zasypia jak anioł.

Gość gość
jesteśmy wykształcone i nie tyramy na produkcji za marne grosze :O

Gość gość
Tez nie tyram na produkcji, siedze w przedszkolu, bawie sie od 6, prowadze zajecia dydaktyczne, wychodzer z dziecmi na plac i normalnie po pracy mam ochote klapnac plackiem...

Gość gość
to oddaj swoje dziecko do nocnego przedszkola i problem z głowy

Gość gość
taaa a praca w przedszkolu to ciezka praca jak dla mnie.Jedno dziecko wykancza a tu masz ile do opieki.Nie dziekuje praca w szkole ,ze starszakami rozumiem a przedszkole to juz charowa.

Gość gość
No to fakt. Mam w grupie 18 trzylatkow.

Gość gość
Podnosze.