Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annkieterka

Jaki uprawiacie seks 30 i 40latkowie

Polecane posty

Gość Annkieterka

Dzisiejsi trzydziesto i czterdziestolatkowie dojrzewali jako ostatnie pokolenie przed epoką internetu, dostępności publikacji o seksie, nie było zbyt wiele książek na ten temat (najpopularniejsza chyba była Wisłocka). Już minimum 10 , a niektórzy 20 lat uprawiacie seks. W związku z tym mam pytania: 1. Czy seks z aktualnym partnerem sprawia Wam radość? 2. Czy często zdarza się Wam pomyśleć o znajomych lub nieznajomych, że fajnie byłoby się z nim/nią pokochać? A może zrealizowaliście to? 3. Czy kochacie się w różnych pozycjach? Jeśli tak, to się chwalcie! 4. Czy akceptujecie seks oralny i analny? 5. Czy wspominacie ex partnerki/ partnerów? Czy byli lepsi od dzisiejszych? 6. Kiedy seks był lepszy dziś, czy gdy mieliście 20 lat? Dlaczego? 7. Jaka była Wasza najbardziej zapamiętana sytuacja związana z seksem? Piszcie! Pozdrawiam Andzia

Gość gość
Andzia weź się lepiej do nauki, bo sesji nie zdasz ;p

Gość gość
przed epoka internetu wszysto bylo na zywo.

Gość Annkieterka
Cooo? hy..hy..hy..hy ...jakiejjj sesjiii? hy.. hy.. hy.. hy.. hy...Aaaa...aaa...aaaaa! :P

Gość Annkieterka
UF! Ale jazda, w życiu nie było mi tak dobrze, aż mnie boli tak szarpałam :P

Gość Niss
1. Czy seks z aktualnym partnerem sprawia Wam radość? Nie! Z powdou braku seksu, nie partnera. . 2. Czy często zdarza się Wam pomyśleć o znajomych lub nieznajomych, że fajnie byłoby się z nim/nią pokochać? A może zrealizowaliście to? TAK Czasami, raz na miesiąc . 3. Czy kochacie się w różnych pozycjach? Jeśli tak, to się chwalcie! . Nie. Tylko jedno leży drugie działa. Albo oral, byle szybko, bo jedna ze stron nie jest zainteresowana . 4. Czy akceptujecie seks oralny i analny? Tak, ale nici z niego, tylko oral . 5. Czy wspominacie ex partnerki/ partnerów? Czy byli lepsi od dzisiejszych? Rzadko. Ale byli na pewno lepsi 6. Kiedy seks był lepszy dziś, czy gdy mieliście 20 lat? Dlaczego? . Tak, bo przede wszystkim był. Ogień, porządanie, bliskość, oddanie, jedność . 7. Jaka była Wasza najbardziej zapamiętana sytuacja związana z seksem? . W jeziorze, po pachy w wodzie, 100 metrów od brzegu, pod wieczór, ludzie spacerujący po brzegu, mega orgazmy!!!!!!

Gość gość
Ja mam 30 lat w związku z tym jestem już przecież tak stara, że NIC nie pamiętam ! A nie, czytałam Bravo przy świeczce, bo prądu jeszcze wtedy nie wynaleziono :D :D Ale ty durna jesteś, autorko. Obstawiam, że nie masz więcej jak 15 lat. Jeżeli jesteś starsza, to cóż - durna z ciebie dzida.

Gość gevalia
nie odpowiem bo nie chce cie gorszyc dziecinko :)

Gość pięcdziesięciolatka
eeeee.....dziecinko a co to jest ten sex ?? ;)

Gość Aniusia3
seks w mlodosci to panika, szybki wytrysk niedoswiadczonego i zbytnio napalonego chlopaka, strach przed ciaza, niewygodne miejsca i bardzo malo gry wstepnej. Seks po 30 i 40 jest o wiele lepszy, daje wiecej satyskacji a partner jest bardziej doswiadczony i daje wiecej radosci kobiecie, wszystko jest na luzie i bez pospiechu

Gość gość
Heh heh dzieciaki mysla ze maja super seks w dyskotekowym sraczu albo na masce samochodu

Gość gość
Starzy ludzie w takim wieku tego nie robia bo to jest fuj.Chyba ze po ciemku dwa razy w roku.

Gość gość
Seks zostawiamy dla mlodych.My nadajemy sie tylko na nianki dla wnukow.

1. Czy seks z aktualnym partnerem sprawia Wam radość? TAK 2. Czy często zdarza się Wam pomyśleć o znajomych lub nieznajomych, że fajnie byłoby się z nim/nią pokochać? A może zrealizowaliście to? ZDARZA SIĘ POMYŚLEĆ. NIE ZREALIZOWAŁEM 3. Czy kochacie się w różnych pozycjach? Jeśli tak, to się chwalcie! CORAZ RZADZIEJ. ŻONA WYRAŹNIE PREFERUJE "NA PIESKA" I 69, WIĘC GŁÓWNIE TE DWIE POZYCJE UPRAWIAMY 4. Czy akceptujecie seks oralny i analny? TAK, ALE ŻONA NIE CHCE SŁYSZEĆ O ANALNYM WIĘC GO NIE PRÓBOWAŁEM 5. Czy wspominacie ex partnerki/ partnerów? Czy byli lepsi od dzisiejszych? 2 × TAK 6. Kiedy seks był lepszy dziś, czy gdy mieliście 20 lat? Dlaczego? NIE, GDYŻ W WIEKU 20 (a nawet 23) LAT BYŁEM PRAWICZKIEM :classic_cool: 7. Jaka była Wasza najbardziej zapamiętana sytuacja związana z seksem? OSTRE PIEPRZENIE (Z POPRZEDNIĄ PARTNERKĄ) PODCZAS FINAŁU MISTRZOSTW ŚWIATA W PIŁCE NOŻNEJ W KOREI, LATEM 2002 R.

Gość gość
Teraz ludzie w srednim wieku beda wymyslac i opisywac nie stworzone historyjki. :D

Gość gość
Jaki uprawiaja seks?Poczytaj na innych forach albo raz na miesiac misjonarke albo wogole bo glowa boli,bo ciaza.Faceci na stare zony nazekaja.