Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESLI NIE WIDZE OWSIKOW W KUPIE TO CZY ICH NIE MA?

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu zobaczylam w przedsionku pochwy biale robaczki, nie ruszaly sie, byl oto obrzydliwe.Wczesnieju odczuwalam straszne drapanie w tylku, cos okropnego.Poszlam do toalety, bo chcialam zrobic kupe i odczuwalam swedzenie bardzo mocno.Po wyproznieniu nie odczuwam swedzenia az tak. Nie widzialam tez w kale zadnych robaczkow itd. Czy to znaczy ze ...ich nie ma?

Gość gość
możesz miec , nie zawsze są w kale ,moja córka miała a w kale 0. idz do lekarza i powiedz ze chcesz recepte na owsiki ,lepiej zawsze sie odrobaczyc niż czekac . My teraz odrobaczamy się co roku i nie ważne czy cos jest , znam wiele osób co tak robią nawet lekarza :-)

Gość gość
możesz miec , nie zawsze są w kale ,moja córka miała a w kale 0. idz do lekarza i powiedz ze chcesz recepte na owsiki ,lepiej zawsze sie odrobaczyc niż czekac . My teraz odrobaczamy się co roku i nie ważne czy cos jest , znam wiele osób co tak robią nawet lekarza :-)

Gość gość

Gość gość
To może również oznaczać, że oślepłaś. Kupę widzisz?