Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w drugiej ciąży. Mamy jak sobie radzicie ?

Polecane posty

Gość gość

Mam dwuletnią córkę - córeczka tatusia, oczko w jego głowie, rozpieszczona przez tatę ( misiaczki, zabawki, piłki, gry). Często zostaje sama z małą, ponieważ mąż ma taką pracę. Jak na razie mąż ma urlop, ja ciąże znoszę tragicznie. Córka daje mi w kość kiedy jest sama ze mną - płacz za tatą, uspokaja ją noszenie. Chcemy tego dziecka, ale strasznie się boję, że jeśli będę dalej się tak kiepsko czuła to nie dam sobie rady z córką w ciąży. Mamy jak sobie radzicie ?

Gość gość
Wyskrob i bedzie po problemie.

Gość gosc9009
radze sobie swietnie. corka ma 4 lata, chodzi do przedszkola a ja od miesiaca jestem na L4 i zajmuje sie domem i odpoczywam. jestem w 30 tc :)

Gość gość
ty masz jedno dziecko, w anglii mieszka rodzina co ma 16 dzieci i jakos sobie sami radza, dzieci sa mega zadbane. ty masz luz. ps. ja mam 5 dzieci i nigdy nie powiedzialam, ze sobie nie radze, mam i czas dla siebie. a jak sobie nie radzisz to znaczy, ze ponioslas kleske wychowawcza

Gość gość
ty masz jedno dziecko, w anglii mieszka rodzina co ma 16 dzieci i jakos sobie sami radza, dzieci sa mega zadbane. ty masz luz. ps. ja mam 5 dzieci i nigdy nie powiedzialam, ze sobie nie radze, mam i czas dla siebie. a jak sobie nie radzisz to znaczy, ze ponioslas kleske wychowawcza

Gość gość

Gość gość
ty masz jedno dziecko, w anglii mieszka rodzina co ma 16 dzieci i jakos sobie sami radza, dzieci sa mega zadbane. ty masz luz. ps. ja mam 5 dzieci i nigdy nie powiedzialam, ze sobie nie radze, mam i czas dla siebie. a jak sobie nie radzisz to znaczy, ze ponioslas kleske wychowawcza.

Gość gość
ty masz jedno dziecko, w anglii mieszka rodzina co ma 16 dzieci i jakos sobie sami radza, dzieci sa mega zadbane. ty masz luz. ps. ja mam 5 dzieci i nigdy nie powiedzialam, ze sobie nie radze, mam i czas dla siebie. a jak sobie nie radzisz to znaczy, ze ponioslas kleske wychowawcza.

Gość gość

Gość gość
zacznij po prostu dziecko wychowywać, bo jeszcze trochę to sobie z niczym nie poradzisz !!! ci to znaczy, że jak córeczka tatusia, to ty w ogóle nie potrafisz z nią postępować ? Nie wyobrażam sobie sytuacji, że nie radzę sobie z własnym dzieckiem, trochę poryczy jak jej się nie podoba i nic jej się nie stanie, boże, kiedyś w domu była gromadka dzieci i wszystkie jak w zegarku, moja kuzynka lat 50 ma 7-kę dzieci, wszystkie wychowane, a nie hodowane.

Gość gość
zacznij po prostu dziecko wychowywać, bo jeszcze trochę to sobie z niczym nie poradzisz !!! ci to znaczy, że jak córeczka tatusia, to ty w ogóle nie potrafisz z nią postępować ? Nie wyobrażam sobie sytuacji, że nie radzę sobie z własnym dzieckiem, trochę poryczy jak jej się nie podoba i nic jej się nie stanie, boże, kiedyś w domu była gromadka dzieci i wszystkie jak w zegarku, moja kuzynka lat 50 ma 7-kę dzieci, wszystkie wychowane, a nie hodowane.

Gość gość
Dasz radę kobiety są silne.

Gość gość
Dasz radę kobiety są silne.

Gość gość
.

Gość gość
Kurcze nie poradzę, ja też jestem w ciąży a w domu pierwszoklasista i bunt pierwszoklasisty:) tylko ze jemu juz w tym wieku da się przetłumaczyć a dwulatce nie i jeszcze w ciąży jesteśmy bardziej nerwowe ja np zaczęłam szybciej się denerwować. Ale będzie dobrze nie martw się może będzie ciężko ale z czasem sir unormuje, spokojnie:D

Gość gość
Babcia albo niania do pomocy.

Gość gość
Babcie w Polsce. Córka dostaje wariacji jak taty nie ma - płacz za tatą, tata najważniejszy. Teraz muszę leżeć, więc to jest utrudnienie, a mała jest aktywna, długo nie usiedzieć.

Gość gość
Babcie w Polsce. Córka dostaje wariacji jak taty nie ma - płacz za tatą, tata najważniejszy. Teraz muszę leżeć, więc to jest utrudnienie, a mała jest aktywna, długo nie usiedzieć.