Gość gość Napisano Maj 28, 2014 Od kilku lat mam koleżankę, z którą znamy się dość dobrze. Nigdy nie było między nami żadnych nieporozumień itp. Zauważyłam, że od pewnego czasu nasze rozmowy zawierają wiele niedomówień z jej strony, o wielu rzeczach przestała mi opowiadać, np. o rozwoju zawodowym - jeśli już to dowiaduję się o czymś po fakcie. Ja zawsze jej opowiadam o swoich planach, zamiarach, radzę się jej. Kiedyś tak się nie zachowywała. Dodam, że nasze zawody ze sobą nie kolidują i nie jest to rywalizacja ;) I do tego ostatnio dowiedziałam się przypadkiem, że mnie okłamała - mianowicie spotyka się już od dłuższego czasu z pewnym facetem a za każdym razem kiedy się spotkamy to jęczy, że nikogo nie ma a bardzo by chciała itp. Co mogło być powodem, że zaczęła tak dziwnie postępować? Ja nadal zachowuję się tak samo jak wcześniej wobec niej ale zaczyna mnie to powoli irytować. Ograniczyć z nią kontakt i udawać, że nie widzę jak mnie okłamuje (swoją drogą mam wrażenie, że ona wie, że ja wiem, że mnie kłamie ;) ) czy porozmawiać i wyjaśnić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach