Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam prawie 25 lat i wyglądam nadal jak gimnazjalistka. Jestem dziewicą

Polecane posty

Gość gość

:O

Gość gość
tylko sie cieszyc młodym wyglądem, a dziewictwo w tym wieku to nie zbrodnia, jezeli chcesz pogadac moge dac maila

Gość Syndrom Krzysztofa Ibisza
Jestem w identycznej sytuacji. Tylko, że ja jestem facetem. Też już dobijam do 25, a wyglądam jak gimnazjalista. Wzrost i waga ok, ale twarz dziecka. Gładziutka skóra, bez żadnej skazy, zero zarostu, porażka. Za każdym razem jak kupuję browara, muszę pokazywać dowód, a ludzie dają mi na oko 15-17 lat. W ogóle przez ten młody wygląd nikt nie traktuje mnie poważnie, a dziewczyny w ogóle nie zwracają na mnie uwagi. To osoby kilka lat młodsze ode mnie wyglądają poważnie, a ja mam twarz dziecka.To jest straszne :(

Gość Syndrom Krzysztofa Ibisza
Jestem w identycznej sytuacji. Tylko, że ja jestem facetem. Też już dobijam do 25, a wyglądam jak gimnazjalista. Wzrost i waga ok, ale twarz dziecka. Gładziutka skóra, bez żadnej skazy, zero zarostu, porażka. Za każdym razem jak kupuję browara, muszę pokazywać dowód, a ludzie dają mi na oko 15-17 lat. W ogóle przez ten młody wygląd nikt nie traktuje mnie poważnie, a dziewczyny w ogóle nie zwracają na mnie uwagi. To osoby kilka lat młodsze ode mnie wyglądają poważnie, a ja mam twarz dziecka.To jest straszne :(

Gość gość
Jestem w identycznej sytuacji. Tylko, że ja jestem facetem. Też już dobijam do 25, a wyglądam jak gimnazjalista. Twarz dziecka. Gładziutka skóra, bez żadnej skazy, zero zarostu, porażka. Za każdym razem jak kupuję browara, muszę pokazywać dowód, a ludzie dają mi na oko 15-17 lat. W ogóle przez ten młody wygląd nikt nie traktuje mnie poważnie, a dziewczyny w ogóle nie zwracają na mnie uwagi. To osoby kilka lat młodsze ode mnie wyglądają poważnie, a ja mam twarz dziecka.To jest straszne :(

Gość gość
w przypadku faceta - nie wiem. ale jeśli chodzi o wyglad kobiety - nie rozumiem problemu. dodać sobie wieku strojem, makijażem to żaden problem. w wieku 15 lat potrafiłam zrobić się na 25tkę, jeśli chciałam. chodzi o to, że jesteś drobna? przecież drobne kobiety są modne. a makijaż, strój naprawdę załatwią całą resztę. ws. dziewictwa/prawictwa - nie macie się czym przejmować. mnóstwo ludzi w tym wieku nie ma pierwszego razu za sobą, po prostu się o tym nie mówi. całe życie przed Wami.

Gość gość
Przegrałaś. Co z tego, że się pomaluje i ubierze? Nadal będzie celem dla pedofilów i innych odchyleńców.