Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie zostawił samą w ciąży. Usunęłam...

Polecane posty

Gość gość

nie załuje, nikomu o tym nie mowilam i pisze wam, nie chce sie przyznawac, zaszczują mnie, bylismy ze sobą razem ponad rok, jak mu powiedzialam to nic nie mowil, taka niby zadowolona mina, ale potem wymyslil jakis wyjazd sluzbowy, potem ze matka mu zachorowala (a potem ją widzialam w autobusie :O), unikal mnie, w koncu powiedzial ze ne bedziemy juz razem, ze to moja sprawa co zrobie, zebym dala mu spokoj :( probowalam z nim rozmawiac, ale potem kazal mi sie odp******ic i przestac dzwonic :(

Gość gość
też bym usunęła. Jak widać traktował cię tylko do ru\chania, ale teraz duzo facetow tak ma, chore czasy

Gość gość
to bardzo smutne

Gość gość
polecałaś na dupka to normalne, że cie zostawił co nie oznacza, że usunęłaś ciążę bo sama tego chciałaś. To Ty zdecydowałaś o tym nikt inny.

Gość gość
No trudno sie mowi, ciesz sie ze teraz pokazal prawdziwą twarz niz np po ślubie. Nie warto nikomu ufac, wazne są czyny a nie durne teksty kocham cie

Gość gość
nie decyzje podejmowane sa gdzie indziej czyli witamy u ginekologa

Gość gość
przezyłam rok temu dokładnie taka sama sytuacje, doskonale Cie rozumiem i czekam az zycie ukaze tego c****ja za to co mi zrobił

Gość gość
nie mnie cie oceniac,nie wiem w jakiej sytuacji sie znalazlas,,widac ze ci z tym zle i dlatego tu piszesz.Staram sie cie zrozumiec ,ale z drugiej strony mam mieszane uczucia czy sama nie poradzilabys sobie?moze nie mial kto cie w tym wspierac, rodzicom powinnas powiedziec ze jestes w ciazy tego nie zrobilas bo jak piszesz nikt o tym nie wie. jak sie wspolzyje to trzeba sie zabezpieczac i wizyta u ginekologa,nie wiem dlaczego nie chcialas urodzic jest wiele matek ,ktore wychowuja same dzieci bo facet sie zwinal.szkoda ,zdecydowalas o zyciu malenstwa ktore nie moglo sie bronic musisz z tym zyc ale szkoda ile masz lat?

Gość gość
Bardzo zła decyzja. Bardzo...

Gość gość
Ostatni dzień roku szkolnego. Pani zadaje pytanie: - Kto powie zdanie ze zwrotem "jakby co"? Zgłasza się Edgar. - Proszę, Edgarku. Chłopak nic nie mówi tylko otwiera rozporek, wyciąga całkiem sporego (jak na 13-latka) penisa i kładzie na ławkę. - Won z klasy!- krzyczy zszokowana nauczycielka. Edgar wychodząc mruczy: - A propos tematu... Jakby co - mój adres ma pani w dzienniku.

Gość gość
I bardzo rozsadnie postapilas.

Gość gość
rozsadnie to trzeba myslec przed zajsciem w ciaze

Gość gość
a od kiedy słabośc psychiczna to rozsadek ?

Gość gość
polecam spowiedź

Gość gość
Ile lat?

Gość gość
Też popieram,słuszna decyzja.Teraz nie pójdziesz do łóżka bez prezerwatywy.Na dziecko przyjdzie pora w odpowiednim czasie,to znaczy gdy będziesz gotowa na odpowiedzialne macierzyństwo.

Gość wifigdańsk
no i co w zwiazku z tym autorko? piszesz ze nie załujesz ale jednak cos cię trapi skoro musialas to nam napisać. poza tym-jak juz bedziesz gotowa do macierzynstwa-mozesz wtedy miec problemy z zajsciem. zresztą naprawde nie wiem po co napisałas ten post?

Gość Nie potępiajcie

Nie potępiam. Czasami przychodzą ale tylko na początku takie głupie myśli, że nasze ukochane dziecko mamy z takim.....ale miłość matki do dziecka przezwycięży te myśli. Później z dlisz się, żeby nie był podobny do ojca i żebyś Go wychowała na człowieka. Faceci nie piszcie, że kobieta chciała ciąży bo do tego trzeba dwojga i to oboje powinni ponieść konsekwencje, a nie kobieta tylko. Zarówno kobiecie, która usunęła jak i nie usunęła a została z tym sama jest ciężko. Dlatego nie potępiajcie ani tych kobiet któte usunęły ani samotnych matek. Nie jesteście nimi i nie wiecie co czują jak im trudno. 

Gość Starociotka

HAHAHA ZABILA WLASNE DZIECKO BO OJCIEC NIE CHCIAL WZIAC NA SIEBIE ODPOWIEDZIALNOSCI GLUPIA CIPO MOGLAS GO JEEBAC JAK PSA NA ALIMENTY A ZAMORDOWALAS SWOJE DZIECKO

Gość Gość
22 minuty temu, Gość Starociotka napisał:

HAHAHA ZABILA WLASNE DZIECKO BO OJCIEC NIE CHCIAL WZIAC NA SIEBIE ODPOWIEDZIALNOSCI GLUPIA CIPO MOGLAS GO JEEBAC JAK PSA NA ALIMENTY A ZAMORDOWALAS SWOJE DZIECKO

Taa...I caly trud wychowania na niej  a gościu by tylko kase placil.  Jesli by chcial bo jeszcze jest opcja zrzekniecia sie praw rodzicielskuch I wtedy placic na dziecko nie trzeba.

Kobieta w przypadku wpadki ma zawsze bardziej prze*ebane. Dlatego trzeba zawsze pilnowac antykoncepcji. Znacie takie powiedzenie:  "nie ma gumki,  nie ma zabawy "?

Gość gość
Dnia 15.09.2019 o 23:31, Gość Starociotka napisał:

I dobrze, jeszcze by urodziła takiego ...a jak ty

Gość gosc
Dnia 29.05.2014 o 01:53, Gość gość napisał:

I bardzo rozsadnie postapilas.

Nie osądzam ale tez nie popieram.  Przykre

Gość Gość
Dnia 15.09.2019 o 23:57, Gość Gość napisał:

Taa...I caly trud wychowania na niej  a gościu by tylko kase placil.  Jesli by chcial bo jeszcze jest opcja zrzekniecia sie praw rodzicielskuch I wtedy placic na dziecko nie trzeba.

Kobieta w przypadku wpadki ma zawsze bardziej prze*ebane. Dlatego trzeba zawsze pilnowac antykoncepcji. Znacie takie powiedzenie:  "nie ma gumki,  nie ma zabawy "?

Jak można pisać takie głupoty. Zrzeknięcie się praw to zrzeknięcie praw, a obowiązek płacenia zostaje, gdy matka pozwie o alimenty. Inaczej nie byłoby alimenciarzy bo by się praw zrzekli, zresztą cześć z nich praw nie ma, a alimenty płacić trzeba.