Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata2121

Skład produktów, dodatki E

Polecane posty

Gość agata2121

Jestem osobą, która dużo ćwiczy i stara się zdrowo odżywiać. Moje zainteresowanie składem produktów zaczęło się od włosomaniactwa :) zaczęłam dbać o włosy,.. oleje, zdrowe szampony i odzywki. dużo natrulanych kosmetyków po prostu... Teraz zaczynam się interesować składem produktów. w końcu jest się tym co się je. Przeraża mnie to ile różnych E jest w produktach. Jedzenie zabija... Ktoś z was się tym interesuje? Sprawdzacie etykiety?

Gość Kasia Bosacka
Oczywiście :D

Gość Kasia Bosacka

Gość Kasia Bosacka

Gość gość
nie wszystko co dobre jest albo tuczace albo niezdrowe

Gość Zarobiona
Jest do pobrania fajna aplikacja na androida, ktorą możesz sprawdzać skład produktów spozywczych. Fajnie to wygląda i z tel można mieć przy sobie. No i jest bezpłatna do pobrania z google play. Powodzenia.

Gość wiew94
Ma ktoś już tą aplikacje? jak się wam sprawdza?

o jakiej aplikacji mówicie, bo ja zawsze jak idę do sklepu to stoję godzinami przy półkach i czytam skład produktów, żeby wiedzieć co kupuję, a nie jest to takie proste bo wiecie jakiej jakości produkty często fundują Nam producenci.

Gość Kurtynka
Powyżej ktoś podawal link. Weszłam z ciekawości i ściągnełam to eFOOD. Fajne i niesamowicie proste. Zainstalowalam na tel i już przetestowałam. Powiem wam, że nie spodziewalam się zobaczyć taki sklad rzeczy, które na codzień kupowałam. Z połowy zrezygnowałam i wybrałam cos innego. Jak dla mnie jest świetna i super, ze mogę ją mieć za darmo i do tego zawsze przy sobie na tel.

aplikacja jest darmowa do pobrana z z AppStore lub GooglePlay więc warto pro forma zainstalować na swój telefon, prawda jest taka że jak bysmy wiedzieli co jest w połowie produktów które jemy to z wieksozści bysmy zrezygnowali, ludzi po prostu nieświadomie kupują jedznie.

Gość Rasel
We wszystkich produktach są takie dodatki. W jednych mniej w innych więcej. Aplikacja wydaje się ciekawa i jak tylko będę w domu to sobie pobiorę, chociażby żeby sprawdzić jak działa. Tylko ciekawi mnie jak duża jest baza danych produktowych. Poczytalem i widziałem, że była teraz akcja żeby zebrać fundusze do rozbudowy aplikacji. Fajny pomysl i mam nadzieję, że im się uda.