Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalin000

Zajazd Szlachecki Kraków to porażka

Polecane posty

Gość kalin000

Macie jakieś opinie o tym? Ja miałem tam wesele, masakra, właściciel to dno

Gość Miliii
Oj znam, znam, gość zwyzywał moja żonę

Gość kalin000
Naprawdę, nie polecam

Gość kalin000
Naprawdę, nie polecam

Gość gość
w temacie jedzenia serwowanego przez "zajazd szlachecki" bez zastrzeżeń, klimaty trącą komunizmem, w paru detalach, obsługa w porządku, ale brak ogłady i profesjonalizmu współczesnych czasów, natomiast nie wynika to z osób zatrudnionych lecz atmosfery jaka ogólnie panują. Ogólnie gdy nie będziesz patrzył na te szczegóły będziesz zadowolony. Natomiast piszę z innego powodu. Obsługa w recepcji, po prostu makabryczna, masakryczna. Gość, (domyślam się, że właściciel), okropnie pewny głos, rozmawiał ze mną przez telefon jakby musiał, na zasadzie po h.j dzwonisz, dosłownie i dupę mi zawracasz, od początku zachowywał się tak, żeby mnie zgasić i się mu udało. skończył rozmowę tak, że od razu wiedziałam, że nie skorzystam z jego oferty i niestety bez dowidzenia odłożyłam słuchawkę. Że tez w dobie tych czasów, jeszcze istnieją takie dinozaury komunistyczne. Nie spotykam się na co dzień, dlatego tym bardziej jestem oburzona . Masakra!!!!!!!

Gość gość
A myślałam, że tylko do mnie właściciel miał takie podejście... byłam w dużym szoku po rozmowie z tym panem, do tej pory jest dla mnie niepojęte jak można traktować w ten sposób klientów !!!!

Gość gość
Kurcze a ja tam robiłam chrzest ( przyjęcie) i byłam bardzo zadowolona. Jedzenie super i sporo, dobra obsługa. Bardzo przyjemnie i bezproblemowo udało nam się wszystko załatwić pani z którą rozmawialiśmy chyba menadżer pomogła nam ustalić ile czego potrzeba w takich ilościach żeby było dobrze a żeby nie brać za dużo. I powiem ze nie zawiodłam się. Obecnie planuje zrobić tam komunie.

Gość Joanna

Byłam tam na chrzcinach. Nie wiem jak wyglądało to od strony organizacji, natomiast jedzenie smaczne, obsługa w porządku. Generalnie wszystko ok.