Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsze badanie w Waszym życiu

Polecane posty

Gość gość

Które badanie (które mieliście/miałyście robione w życiu) w gabinecie lekarskim było dla Was najbardziej traumatyczne, bolesne, nieprzyjemne itp? Dlaczego akurat to badanie? Czy poddałybyście się mu drugi raz, gdyby była taka potrzeba? Szczegółowe opisy mile widziane. ;) Pozdro

nie mialam zbyt wielu niemiłych badan, ale mialam robiona gastroskopie. to bylo cos strasznego, myslalam ze bede znieczulona a to wszystko działo sie na żywca :( rurka byla wlozona przez gardlo do przelyku i dalej do zoladka, a nastepnie lekarz/ pielegniarz upychał ja coraz glebbiej i mocniej :/ lezalam cala zaplakana i co chwile mialam odruchy wymiotne :( nie wiem jak straszna musi byc kolonoskopia!

Gość gość
najgorsze bylo ECPW. samo badanie to pikus (chociaz w zasadzie to badanie z zabiegiem - EUS/ECPW) bo jest sie do niego usypianym problem pojawil sie przy wybudzaniu z narkozy poniewaz zaczwlam sie dusic. gdby bylo trzeba to poddalabym sie znowu. dusilam sie bo mam astme ktorej wtedy nie ccialo mi sie leczyc (bo mam ja normalnie wrecz bezobjawowa niemal, rzadko mam dolegliwosci jakies powazniejsze). przy leczonej astmie takie akcje zdarzac sie nie powinny. wtedy mnie zreszta odratowali. pozniej jeszcze raz bylam usypiana i juz sie nicnie dzialo.

Gość ola436
najgorsze było usuwanie znamienia z oka. Jak tortury japońskie. Świecenie lampą prosto w oko, szczypce na siłę otwierają oko, znamie wycinane nożyczkami na żywca... Koszmar. www.fragranto.pl - najtańsze perfumy w sieci

Gość gość
Dla mnie echo serca , strasznie boli jak jeżdzą po żebrach i uciskają c****ersi i żebra .Leżałam z gołymi cyckami a lekarze chyba z 7- miu sie przygladało bo rzadki przypadek byłam .Oraz żle wspominam usg pochwy , lekarz był młody i fajny i wstyd czułam że wsadza mi w c**ę przyrżąd :P

Gość moj pseudonim
Dla mnie najbardziej nieprzyjemne było badanie palpitacyjne piersi przeprowadzone przez kobietę ginekolog-endokrynolog. Mam bardzo wrażliwe, mastopatyczne piersi, w związku z tym często ginekolodzy badają mi je, przy okazji wizyty. Zawsze były to badania bezbolesne. Ta kobieta dorwała się do moich piersi jak jakiś master z taniego p****la, myślałam, że zmiażdży mi brodawki swoimi paluchami.

Gość inna555555
badanie krwi ;O prawie zwymiotowałam jak zobaczyłam strzykawkę

Gość gość
up

Gość gość
rentgen płuc musiałam zdjąć bluzkę i stanik tez :(

Gość gość
a najbardziej bolesne?

Gość gość
up

Gość gość
badanie PALPACYJNE. palpitacji to mozna dostac czytajac takie bzdury :O