Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewixs

Tabletki na odchudzanie!

Polecane posty

Polecam wszystkim zieloną kawę ,najlepsze tabletki na odchudzanie! Nowośc na rynku! sprawdziłam na sobie. W miesiąc zgubiłam 7 kg ;)))

Gość Filkuś
na zrzuceniezbędnych kilogramów mogę wam polecić slimcea, mi bardzo pomógł ten suplement, w ciągu 3 miesięcy schudłam 9 kilogramów, bez żdanych efektów ubocznych tak po jak i po braniu :) Gorąco polecam :)

Gość gille
Ja ze swojej strony mogę polecić tabletki Foreverslim.Ich skład pomaga schudnąć szybko i skutecznie.

Gość gość
tabletek z zielonej kawy jest dużo na rynku które konkretnie ?

Gość gość
co do zielonej kawy na odchudzanie ja nie cierpie kawy fusiastej jak myslicie czy dam rade pic zielona kawe

Gość nimfaaaa
Nie dasz rady chociażby ze względu na smak.Stosowałam taką kawę koszmar smakowy teraz stosuję Foreverslim.Tabletki korzystnie wpływają na odchudzanie.Mało kłopotliwie biorę dwa razy dziennie no i przede wszystkim tabletki są bez smakowe.

Gość NewYorkBrand
nie wiem jak foreverslim slim i ta cała zielona kawa, ale za to wiem jak na mnie zadziałałam slimcea, zrzuciłam w przeciągu 3 miesięcznej kuracji 11 kilogramów, po tym jak ją zastosowałam nie wierze w żadne negatywne komentarze na temat slimcea, i twierdzę że musi je pisać ich konkurancja

Gość gość
slimcea, o ile nie jest najskutecznijsz bo nie mogę tego powiedzieć nie stosowałam innych suplementów, to na pewno jest w czołowce, obnizone łaknienie, i zgubienie przezemnie 11 kilogramów w 3 miesiące mówi samo za siebie

Gość gość
Co do tabletek ja biorę Foreverslim.Ich skutecznością jestem bardzo zaskoczona oczywiście pozytywnie.Z każdym tygodniem waga pokazuje coraz mniej kilogramów.A ja z tygodnia na tydzień wyglądam i czuję się coraz lepiej.

Gość Tola28l
Właśnie dzięki Foreverslimowi w ciągu trzech miesięcy udało mi się zgubić całą nadwagę.Wiadomo musiałam zmienić parę rzeczy w swojej diecie i ciut zmienić podejście do samego odchudzania.Ale grunt że w końcu się udało.

Gość gość
Ja stosowałam IQGREEN .Schudłam spor dzięki tym tabletka.Sam jestem zaskoczona rezultatem odchudzania.Wcześniej próbowałam kawy do zaparzania ale niestety jej smak to istny koszmar.A tu bez problemu łykałam tabletki i waga spadała.

Gość jeżynowa
Nie stosowałam zielonej kawy jakoś te tabletki do mnie nie przemawiają,ale słyszałam żę dziewczyny sobie je chwalą.Ja natomiast stosowałam Foreverslim i co tu dużo pisac dla mnie ten wybór okazał się najlepszym z możliwych.Schudłam i teraz ciesze się z tego że wchodzę w ciuch z czasów liceum,mimo tego że urodziłam dwójkę dzieci.

Gość gość
tabletki które mi faktycznie pomogły to slimcea. doskonały jawny skład i hamowanie łaknienia pozwoliły mi osiągnąć zamierzony efekt w postaci 11kg w 4 miesiące.

Gość gość
Przed zastosowanie tabletek Foreverslim myślałam że są one ciut przereklamowane.Pomogły schudnąć tylu osobą.I muszę powiedzieć że dołączyłam do tego grona.Schudłam i to dzięki dużej pomocy tabletek.

Gość gość
szwagier schudl 20 kg na tabletkach Reduxil.

Gość maczi
Jestem na etapie wyboru jakiś tabletek i na pewno nie będzie to nic co ma w swoim składzie amfetaminę lub DNP.Jeżeli chodzi o skład to najbardziej odpowiadają mi tabletki Foreverslim.Opinie mają świetne to wszystko przemawia na ich korzyść.I chyba skorzystam z promocji która jest aktualnie na stronie dystrybutora.

Gość Miranlella
Ja byłam na etapie wyboru suplementu tydzień temu, i najabardziej trafną opcją wydała mi się slimcea, z względu na dużo pozytywnych opinii na jej temat, oraz naturalny skład, i to ja właśnie zamówiłam i to ją zaczełam brać, jak będzie? zobaczymy, napewno o tym napiszę :)

Gość gość
tabletki można używać jako uzupełnienie diety. nie jako główny sposób do szczupłej sylwetki. pomagać na pewno pomagają np przez hamowanie łaknienia i spalanie tkanki w jakimś tam stopniu. ale jak już podchodzimy z nimi do kuracji to konsekwentnie utrzymując dietę i ewentualny ruch jeśli mamy na prawdę sporo do zrzucenia. jak już chcecie polecenie jakiegoś środka to sprawdźcie slimcea. ale pamiętajcie o pozostałych krokach.

Gość Uczulona 21
Ja miałam bardzo duże problemy z tabletkami na odchudzanie, bo jak sprawdzałam skład to za każdym razem okazywało się, ze przynajmniej jednego ze składników nie mogę brac, bo jestem uczulona, strzałem w dzieskątkę (czyli - składnikowo pod względem uczululania) okazał się dopiero IQGreen. I jak na razie..... 5 kg mniej!!!!

Gość gość
dla mnie slimcea okazała się najbardziej skuteczna.

Gość gość
Dla mnie to samo a dowiedziałam się o nich z forum o zdrowiu

Gość gość
ze swojej strony podobnie jak część użytkowniczek polecam tabletki Slimcea. Dla mnie okazały się najskuteczniejszym rozwiązaniem. W krótkim czasie spowodowały u mnie hamowanie łaknienia, wprowadziąłm więc dietę i waga zaczeła diametralnie spadać. Przewróciłam mój jadłospis do góry nogami. Dzisiaj jestem jeszcze w trakcie odchudzania ale już jestem bardzo zadowolona.

Ja sama korzystałam z tych tabletek na odchudzanie: 

www.dietalux.wordpress.com 

Bardzo dobre one są 🙂

Gość

daj sobie spokoj z ta reklama wrzucana wszedzie, gdzie sie da bo to zalosne. od wczoraj na ok 20 tematach na kafe ten sam post

schudnac "cudownie" mozna albo na dobrze dobranej diecie, albo wylacznie na tabsach dzialajacych na osrodek glodu w mozgu- adipex, sibutramine, meridia itp.

zadre zielone herbaty, wyciagi z kawy, mango afrykanskie, jagody goi czy acai ani cholera wie ci w tym dietalux jest nie pomoze wam schudnac, to zwykly chwyt marketingowy i zdjecia kupowane od ludzi, ktorzy schudli prywatnie lub sie odessali