Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEŃ DZIECKA jaki prezent

Polecane posty

Gość gość

dla 14miesięcznej dziewczynki a jaki dla 4latki? Zestaw polly pocket dla 4? a dla mniejszej co?

Gość gość
moja 4 latka zaczela sie interesowac Littlest Pet Shop - chyba jej kupie jakis zestaw, ewentualnie ciastolina dla roczniaka - np. garnuszek na klocuszek, piramida

Gość gość
doradzcie

Gość goścgośćgość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość gość
garnuszek na klocuszek? Nie takie zabawki już ma Ma dużo tych wszystkich interaktywnych i piramidek i garnuszków Ma wózki lalki i domki dla lal -kurcze nie wiem Może klocki? Taki roczniak nie zawsze potrafi klocki układać ale może spróbować? No doradźcie no...

Gość gość
to już nikt nie kupuje prezentów na dzień dziecka? eee mam to gdzies jadę do sklepu i sama coś wymyślę paaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Gość gość
Czterolatce kup tablet. Moja byla zachwycona jak dostala. Zlinczujecie mnie pewnie za to...

Gość gość
To jak ma "to" i "tamto" to moze gdzies lepiej zabrać te dzieci. Jakaś fajna wycieczka ... Zoo, aquapark?!? Nie wiem spędzić ten czas z dzieckiem bez pośpiechu, a z fajnymi atrakcjami. my w zeszłym roku pojechaliśmy do Ostrawy do zoo- polecam! W tym planujemy wesołe miasteczko.