Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta_aaa

Ślub w środku tygodnia?

Polecane posty

Gość Aneta_aaa

Chcemy pobrać się jeszcze przed długim wyjazdem za granicę (do pracy). Wszystkie normalne terminy na sale w mojej okolicy są zajęte, a nie chcę robić ślubu w jakimś podrzędnym lokalu. Czy któraś z Was organizowała ślub i wesele w środku tygodnia? Dzięki z góry!

Gość goscgjyfdftjnfd
ja robilam slub w piatek swieto panstwowe, tak nam pasowalo. w koscielw bez problemow bo przeciex ta msza i tak jest tylko dla was. robilam tylko obiad i kolacjs plus tance w restauracji, ktorej czesc byls tylko dla nas. w domu weselnym pewnie zaden jklopot

Gość Aneta_aaa
Dzięki za odpowiedź. Myślałam o piątku, ale tam gdzie pytałam nie chcą rezerwować sali, bo na sobotę muszą mieć gotową (sprzątanie, kuchnia itp). :/

My tez mielismy ślub i wesele w piątek i babeczka nie robila nam zadnych problemów a tym bardziej ze w sobote miała kolejne dwa wesela,jedno na dużej a drugie na malej sali.Jak to mowia,dla chcącego nic trudnego:)

Gość gość
W piątek to jeszcze nie tragedia, pod warunkiem, że odpowiednio wczesniej uprzedzisz wszystkich gości. Dodatkowym atutem taiego wesela są zazwyczaj promocyjne ceny;) Ewentualnie jeśli szuckacie czegos na ostatnią chwilę, zajrzyj na www.GdzieWesele.pl tam mają zakładkę gdzie sale reklamują wolne terminy na ostatnią chwilę;)