Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Forum przesunąć na środek i wyrzucić polecane artykuły

Polecane posty

Gość gość

kto jest za taką korektą? żeby forum było znów na środeczku i żeby to było samo forum, czyste forum, bez nieproszonych artykułów o celbrytach :(:)

Gość jenina
też jestem za tym:/ bez sensu jest teraz.. forum po lewej.. obok jakies tematy, pod spodem tematy.. bez sensu

Gość gość
użyj wtyczki blokującej reklamy w przeglądarce. Polecane i resztę można w ten sposób wywalić. ale nie wyśrodkuje ci tego niestety.

Gość gość
ale to tylko zdjęcia znikną, a całe artykuły zostaną, nie da się ich zabrać ze strony. :( powinni je usunąć z forum, nie chce ich, nie interesują mnie, a skoro to jest forum to forum, a nie pudelek, czy kafeteria z artykułami, czy tak trudno to rozdzielić ??

Gość gość
tak racja, obok polecane tematy, na dole polecane tematy, z boku polecane artykuły, których nikt się nie domagał chyba i same się będą polecać na złość kafeterianom:( Im mniej tym lepiej, są pozytywy, to tamte forum tak staro wyglądało, że nawet w tej nieszczęsnej reformie są pozytywy. :)

Gość gość
A i operację wywalania zbędnych śmieci najlepiej zrobić na głównej stronie forum -wtedy zniknie to na wszystkich podforach.

Gość gość
nie da się wyrzucić tych artykułów polecane: reklamy tak, zdjęcia wszelkie tak, ale nagłówki tych tekstów zostają.

Gość gość
Nagłówki też wypadają ale jak pisałam trzeba najechać kursorem tak aby zaznaczyło całe pole.

Gość gość
U mnie nagłówki też zostają. I miejsca po obrazkach.

Gość gość
No i po zablokowaniu nie widzę avatarów - najmniejszy problem, ale...

Gość gość
Ja widzę avatary a po reklamach nie ma śladu. Widać coś za dużo naklikane.

Gość gość
ha racja avatary też można zablokować i bardzo dobrze, nie lubię avatarów :)

Gość gość
czyli wszystko już mi program po blokował: reklam nie ma, zdjęć i miejsc po zdjęciach w polecanych artykułach nie ma, avatarów nie ma, jeszcze tylko dojdę jak usunąć w ogóle te nagłówki artykułów polecanych, skoro są tacy u których to możliwe, i będzie czyste forum :D tylko z wpisami. Róbcie tak, można sobie samemu urządzać forum, nie tak jak by Ci na górze by chcieli :D

Gość gość
to w chromie tak możesz zaznaczać, a firefoxie trudniej tak zaznaczyć, próbowałeś tak na lisie zrobić?

Gość gość
nie używam FF od dawna. A i w Chrome nic nie zaznaczam, bo przesuwając kursorem samo mi zaznaczało i nic nie musiałam sama zaznaczać, działa to że tak powiem blokowo.