Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mądre kobiety czytają książki

Polecane posty

Gość gość

Kochani mężczyźni co myślicie o kobietach które czytają książki? Czy uważacie,że są nudne czy wręcz przeciewnie bardziej pociągające? Proszę o opinie zarówno mężczyzn jak i kobiet :)

Gość Carmelc
Faceci lubią wulgarne kobiety, takie wręcz k***wskie.

Gość gość
kobieta z książką wydaje mi się 1000 razy bardziej pociągająca, nienawidzę tępych pustaków

Gość gość
Ja jestem kobietą i uwielbiam czytać ksiązki. Ostatnio zytam ich bardzo dużo i tylko związane z kulturą islamu. Zastanawim się czy mojemu mężczyźnie nie przeszkadza to,że interesuję się takimi rzeczami,że spędzam dużo czasu na cztaniu takich oto książek. Co o tym sądzicie ? Oczywiści gdy mu o tym opowiadam(o tych ksiązkach) to on od razu zmienia temat bo go to nie interesuje :) a ja myślałąm,że mam mnie za bardziej atrakcyjną kobietkę a tu wychodzi na to,że on ma chyba gdzieś moje pasje :) :)

podobnie jak kobieta z książką tak i ta, która ma pasje jest dla mnie o wiele ciekawsza i atrakcyjniejsza

Gość gość
Myślę, ze czytanie książek nie wpływa na atrakcyjność kobiet. Mogą być zabawne i towarzyskie, choć książek nie czytają, a mogą tez być nudne. Sama jestem typowym molem książkowym, ale nie wyobrażam sobie, abym miała kogoś zanudzać tym, co czytam. Wiem, ze moje pasje nie dla każdego muszą być interesujące.

Gość gość
oj mój facet niestety wyśmiewa to,że czytam. Twierdzi,że mogłąbym gdzieś do znaj wyjść zamaist tak siedzieć i czytać ! ale ja nie potrzebuje znajomych,czytanie mnie uskrzydla :)

Gość Mieciunio
poradniki dla anorektyczek np. "nasza szkapa" M.Konopnickiej

Gość gość
Mieciunio nie rozumiem Twojej odpowiedzi :)

Gość Mieciunio
mądre kobiety czytają to co ważne dla nich nie tam jakieś głupoty. a o odchudzaniu ważne i mądre bo będąc szczupłą są wyżej w rankingu notowań u bogatych przystojnych menów

Gość gość
Czyli czytanie o różnych kulturach świata jest głupie i bezużyteczne ?

Gość Mieciunio
nie koniecznie. jeżeli kobieta czyta by się doksztalcic jak się znaleźć i urzadzic w danej kulturze to jak najbardziej. szczególnie by się dowiedziała z nich czy oplaca się jej pojsc do lóżka z facetem z kultury , o której czyta

Gość gość
Myślę,że każda kobieta ma prawo czytać to co jej się podoba co uważa za słuszne. Kiedyś też miałam kontakt z mężczyzną z Indonezji który żył w kulturze islamskiej,podobałam mu sie on mi też chciał nawet bym z nim wyjechała do jego kraju iz nim zyła ale ja wtedy powiedziałąm nie i do dziś dziekuję Bogu za decyzję którą wtedy podjełam.Od niedawna również zaczełam czytać o tym państwie ksiązki i dopiero dzięki nim zrozumiałam ,że tam siedzieją straszne rzecvzy i nie wiem jak wyglądało by teraz tam moje życie ale szczęśliwa bym na pewno nie była ! Dlatego kobiety czytajcie czytajcie czytajcie !