Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldi2000

bhcg 1759,0 i brak pecherzyka

Polecane posty

Gość aldi2000

hej wczoraj byłam u ginekologa i wszystko wskazuje na to ze jestem w ciąży jednak zaniepokoiło mnie to że na UGS nie było widać pęcherzyka a wynik BHCG wyszedł bardzo wysoki bo 1759,0 co to może oznaczac mam powod do zmartkień??? pomocy

Gość gość
A co gin na to? Może się jeszcze pokaże ale może to być ciąża biochemiczna albo pozamaciczna. Kiedy masz kolejne usg? W ogóle co dalej lekarz zalecił zrobić?

Gość aldi2000
nastepna wizyta we wtorek możliwe jest ze pęcherzyk się pojawi?

Gość aldi2000
wogole według mnie jestem 5-6 tyg wiec zaczynam się martwic

Gość gość
A betę kiedy robiłaś?

Gość gghh
kiedy masz następną wizytę? no raczej pęcherzyk powinno być widać...może zrób b hcg znowu? nic cię nie boli, masz plamienia? myślę że to nie ciąża pozamaciczna, bo masz wysokie b hcg...

Poczekaj parę dni i idź do innego ginekologa !!!! Gdy byłam pierwszy raz w 5 tygodniu, to nic nie widział tylko krwiaki i nadżerkę. Poszłam do innego i wszystko OK, poszłam do kolejnego i też powiedział, że OK. ;)

Gość alicja0909
Kochana, nie przejmuj się. Mialam identycznie, testy ciążowe pozytywne, beta ok 2000, a na usg nic, jedynie grube endometrium. Gin kazal sie pojawic za 2 tygodnie, powiedzial ze ciąża faktycznie moze byc mlodsza niz wskazuje na to termin miesiączki. Na wizycie wg OM bylam w 5 tyg i 1 dniu, czyli w 6 tygodniu ciąży. Mam juz dwojke dzieci i zawsze mialam badanie usg wczesnie, i ZAWSZE bylo ciążę widac. Tym razem, kiedy się zjawiłam po ustalonych 2 tygodniach bylo widac zarodek z akcją serca. Moze u Ciebie jest podobnie