Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nieśmiałość usprawiedliwia pójście do prostytutki?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej. Czy jeśli ktoś jest nieśmiały i ma zamkniętą furtkę do znalezienia stałej partnerki, czy postąpi poprawnie z praktycznego i moralnego punktu widzenia, jeśli pójdzie do prostytutki? Pytam się, bo sam rozważam taką opcję....

Gość gość
mysle ze nie... jesli chcesz to idz ale to nie rozwiaze Twojego problem z niesmialoscia, zastanow sie czy chcesz do konca zycia korzystac z uslug prostytutek

Gość gość
no wiesz, jak pójdziesz, to się przekonasz. ale, czy to wyleczy twoją nieśmiałość do życia ? :D

Gość gość
mylisz się. mój problem z nieśmiałością rozwiązuje się sam każdego dnia. kropla drąży skałę. a ja mam zamkniętą firtkę z paru innych powodów również (brak czasu, brak kasy itd

Tak, prostytutki to bardzo dobre rozwiązanie. Nie rozumiem czemu się wahasz z pójściem do prostytutki. Masz problem a ona może Ci pomóc za drobną opłatą. Jak lekarz :) Sam też mam podobny problem, co prawda jeszcze nie byłem u prostytutki ale kiedyś pójdę.

Gość gość
to ostatni niedziel-wierzący jestem. boję się kary i poczucia winy

w takim razie polecam przejście na islam... będziesz mógł uprawiać seks z kozami, tylko trzeba się pilnować żeby koza była a nie kozioł bo za homo w islamie to... strach pomyśleć

Gość gość
D***** to koszt około 150 zł, a szukanie sobie dziewczyny na stałe więcej kosztuje. Kawiarnia, kino, restauracja. Do tego inwestycja w siebie, by nie uchodzić na nieudacznika

Gość gość
Hggyy

Gość gość
skoro jesteś nieśmiały, to jak skorzystasz z prostytutek? będziesz miał odwagę?

Gość yyymasakraaa
wybaczcie może mam dziwne poglądy, ale zwyrodnialec, ktory chodzi po prostytutkach to raczej niesmialy NIE jest :D

Gość gość
gość 29.05.2014 -Łatwiej nieśmiałemu pójść do prostytutki, bo wtedy dwie strony są świadome, czego chcą. Kiedy ktoś idzie do d****** to idzie do kobiety, która deklaruje, że chce uprawiać seks. Taki prawiczek nie zostanie pogoniony. Z normalną dziewczyną może być różnie

Gość gość
yyymasakraaa - zwyrodnialcami to prędzej twoi starzy byli, że spłodzili coś takiego...

Gość gość
Prostytutka jest mniej wymagająca,tańsza i mniej stresujaca od normalnej dziewczyny a do tego atrakcyjna fizycznie Bo wiadomo że w normalnym zyciu na atrakcyjną dziewczynę mają szansę tylko najostrzejsze ,pewnwe siebie czy bogate samce

"Bo wiadomo że w normalnym zyciu na atrakcyjną dziewczynę mają szansę tylko najostrzejsze ,pewnwe siebie czy bogate samce" Niezupełnie. Ja się niczym szczególnym nie wyróżniam, a moje koleżanka z roboty jest ładna i na mnie leciała swojego czasu (jeszcze miesiąc temu, potem kontakt się urwał)...

Gość gość
Prostytutki są atrakcyjne fizycznie? Wybacz,ale jeżdziłam kiedyś do pracy gdzie mijałam codziennie b****l i widywałam te panienki,ochydztwo tapeta 6kg,twarz bez wyrazu,znudzone i nie dospane,totalna porażka. Staram się zrozumieć faceta który idzie do takiej dz***i,ale nie zawsze można zrozumieć drugiego człowieka chociaż tak bardzo sie staramy.

Gość gość
moim zdaniem nie jest to dobry pomysl...pójdziesz raz i tak juz zostanie ze zamiast sie z kims zwiazac to bedziesz korzystać tylko z usług platnych bo tak bedzie wygodniej nawet ze wzgledow ktore opisujesz(kasa,ubior itp.)a co do dziewczyny na stale to przeciez nie musicie chodzic non stop do kina itp. mazna wybrac sie na rowery,spacer,piknik i czasami jest z tego wieksza frajda niz kino lub jakas knajpka a jak masz wydac chodzby nawet 150zl na prostytutke co jakis czas to rownie dobrze mozesz wydac te pieniadze na chodzby nawet lody z dziewczyna czy poprostu kupic jakies kwiatki dla niej i zawsze byloby to jakies rozwiazanie ktore napewno urozmaici zwiazek...postaraj sie przelamac wzgledem niesmialosci...zycze powodzenia

Gość gość
A tam...w domu publicznym prostytutka tańsza a przy tym ładniejsza od dziewczyny droższej czy nawet w tejsamej cenie

Gość Pośrodku
Idziesz bo masz ochotę, proste.

Gość gość
kobiety wymagając od mężczyzn doświadczenia seksualnego same pchają ich do prostytutek.

Gość gość
Tt

Gość gość
Prostytutka jest towarem, płacisz, masz i po usłudze wracasz do pustego domu.

Gość gość
Zwykła kobieta też jest pewnym towarem. Podświadomie każda chce samca o silnym, zdrowym materiale genetycznym i stad powstaje owa mityczna miłość, gdy spotka w danym środowisku odpowiedniego kolesia. Naiwniary nawtomiast myślą że ich malzenstwa różnia sie zasadniczo od takiej traksakcji z divą. Różnią się jedynie detalami. Co do zasay jest to tym samym. Jeśli wiec jestes człowieku nieatrakcyjny , niski, nie masz dobrej pozycji w stadzie i dużo pieniedzy, idz do prostytutki, bo stąd własnie wzielo sie zapotrzebowanie na takei uslugi.