Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanPiotr

Pierwszy seks porady

Polecane posty

Gość PanPiotr

Dzieńdobry dobrywieczór wam, zgłaszam się do was z małym pytaniem, gdyż w najbliższym czasie planuję rozpocząć z moją niepełnosprawną dziewczyną życie seksualne, lecz pierwszy raz każdy chłopak i każda dziewczyna musiał/musiała przeżyć, dlatego zakładam ten temat. Z fizycznego punktu widzenia moja dziewczyna niemoże tylko chodzić, jest zdrową radosną dziewczyną, tylko niemoże chodzić i porusza się na wózku. Czytałem wiele stron polecających jak rozpocząć współżycie z dziewicą, lecz to mi nie wystarczyło... Każda kobieta na swój sposób przeżywa swój pierwszy raz, a ja znam moją dziewczynę, jest zabawną radosną dziewczyną. Gra wstępna wiem jak wygląda, ale jak mniej więcej postępować by jej jak najmniej bólu sprawić a samemu czerpać jak najwięcej przyjemności z wejścia w nią? Proszę o odpowiedź, i zero hejtów, bo pytam poważnie. Ps: Wiem, że to chyba 1000 tego typu temat na forum :P

Gość Mów prawdę
Zróbcie to na stojąco pod prysznicem, ha ha ha. No nieźle, najpierw przeprowadź wywiad, zbierz wszystkie notatki... Może jeszcze kup sobie gumową lale, i na niej potrenuj różne techniki? Nie ma to jak pierwszy seks, według określonego schematu, piękny scenariusz, pierwszoplanowi aktorzy, ha ha ha :) Pierwszy seks, to były czasy... Nic sobie nie planuj, wszystko i tak wyjdzie na odwrót ;)

Myślę że skoro ona też tego chce to wie że pierwszy raz może boleć... A tobie pozostaje zadbać o to by przy tobie czuła się bezpieczna no i żebyś był delikatny...a jak to i twój pierwszy raz to bez obaw nie powinno to trwać długo:) ...hmm może wypijcie po lamce wina dla nastroju i rozluźnienia ( tylko po lampce a nie po butelce)

Gość Mów prawdę
Przyjemności więcej będziesz czerpał z gry wstępnej, bo sam seks raczej długo nie potrwa jeśli to pierwszy raz :D Widać że jesteś typem romantyka, jak te wszystkie doznania Cie uderzą, to się postaraj żeby nie wystrzelić jeszcze przed wejściem ha ha :D Wybacz, nie naśmiewam się, wprowadzam tylko wesołą atmosferę :D Lampka wina to świetny pomysł.

Gość PanPiotr
Mówisz, że nie będzie to trwało długo, czemu? :P Co do niej to jest pewna, że tego chce i ja też tego chce, MY tego chcemy :) Kochamy się, w sensie miłość mam na myśli, czuje się przy mnie bezpieczna i chcę by tak samo było podczas stosunku. Palcówka jako 1 penetracja to dobry pomysł? By ją przygotować na penisa? Nie chce by ją cokolwiek bolało, chociaż to jest nieuniknione przy przebiciu błony dziewicznej.

Gość PanPiotr
Szkoda, że nie można tu edytować postów, a nie chce robić spamu moimi postami :P czemu miałbym strzelić przed wejściem w nią? ;)

No dobrze, nie dałeś się sprowokować, jesteś zrównoważony, więc dorównam Ci kroku. Palcówka to chyba nie najlepszy pomysł jeśli nie jesteś doświadczony, mógłbyś sprawić jej więcej bólu przed przebiciem błony. Osobiście polecam pozycje "na łyżeczkę", penetracja nie będzie zbytnio głęboka, jest dość romantycznie- możesz pieścić jej piersi, masować pupę, całować kark, szeptać jej czułe słówka do ucha.. Miodzio :) Jeśli zależy Ci na kontakcie wzrokowym, klasyczna pozycja "na misjonarza" jest ok. Oczywiście jeśli uważasz siebie za ambitnego, możesz zastosować różne kombinacje.

Gość PanPiotr
To znaczy tak... chciałbym w nią wejść w pozycji klasycznej i w takiej pozycji w niej skończyć, tylko czy to jest rozsądne po przebiciu błony dziewicznej? Czy lepiej zalozyc prezerwatywe by nie sprawiac jej zbyt dużego bólu? I czy potrzeba kupic jakiś dodatkowy lubrykant, w sensie żel dopochwowy zmniejszający tarcie czy nie ma potrzeby? Wiem, że będzie na pewno mokra, ale pytam czy tak w razie czego kupić.

Czy będzie mokra, tego pewien nie możesz być. Aby uniknąć tarcia (nie znam dziewczyny, może stres weźmie górę i będzie sucho?), dla lepszego poślizgu można zastosować jakiś lubrykant (nie polecam durexów, szybko wysychają i długo nie można się pozbyć ich zapachu). Wracając do pozycji na misjonarza, warto ją urozmaicić o wsadzenie poduszki pod jej pupę ;)

Gość PanPiotr
A jak ze spustem w niej? Bo pewien jestem, że chce w niej skończyć, nie dla dziecka tylko dla czystej przyjemności i satysfakcji :) czy to dobry pomysł by skończyć w niej po przebiciu błony dziewicznej? I drugie pytanko, nie robiłem tego, i w pochwie jest inaczej, czy czuć, że się dochodzi czy to jest kwestia 10 sekund od momentu poczucia, że dochodze a wytryskiem? :)

Gość normalny gosc
czy Ty jesteś p*****lnięty mało ci zdrowych lasek na świecie

Gość juriiij
Ile wy macie lat? te pytania są iście dziecinne

Ona bierze tabletki, czy polegasz na jej wiedzy o swoim cyklu? Możesz to zrobić, będzie smaczna mieszanka krwi i spermy. Nie wiem czy rozumiem Twoje pytanie, ale w cipce (w dodatku tak ciasnej) ukochanej kobiety moment od "dochodze" do "doszedłem" nastąpi na pewno 10x szybciej :D Doznania są nieporównywalni bardziej intensywne, tym bardziej bez gumy, niż przy masturbacji.

Gość PanPiotr
Ustaliliśmy dni kiedy na pewno bezpiecznie możemy się kochać, a kiedy jest to zbyt ryzykowne i spust w niej może skończyć się ciążą. W trakcie masturbacji jest inaczej, a w pochwie jest inaczej - jaki facet nigdy nie walił gruchy, tak szczerze? ;) Co do panów powyżej - kocham ją i kochać ją zawsze będę, taka jaka jest, nie liczy się wygląd, tylko to co dziewczyna ma w sercu :) Gra wstępna z niepełnosprawną dziewczyną wygląda tak samo jak w przypadku zdrowej kobiety, czyli....? masowanie, całowanie, wkładanie rąk do majtek? A ubiór? ja w samych majtkach a ona też + stanik? czy jak ;) ?

Gość normalny gosc
Jak nie wiesz jak się do niej zabrać to sobie odpuść i poszukaj takiej co sama będzie wiedziała jak się za to wziasć

Gość PanPiotr
@Normalnygosc a ty znajdz sobie dziewczynę, pytam poważnie a nie mam zamiaru rozmawiać z młodszymi ode mnie (mam 24 lata)

Gość seksoholika
kochasz ją ? poddaj się chwili i wszystko będzie ok. Tego nie mozna zaplanować

Gość PanPiotr
Tak kocham ją i nie chce jej sprawić bólu, ale to jest niestety nieuniknione ;/ Odpowie mi ktos na pytanie czy warto będzie w niej skonczyc przy 1 seksie czy nie ma co?

Gość seksoholika
jak ją mocno podniecisz to nie musi czuć bólu i możesz w niej skończyć

Gość PanPiotr
Tylko czy to aby na pewno dobry pomysl? Nie wiem jak zareaguje gdy dojde w niej, a nie chce jej sprawic bólu :(

Gość seksoholika
idz na spontan możesz spokojnie w niej skończyć, nie stresuj się

Gość PanPiotr
Nie skrzywdze jej mocnymi pchnieciami jak juz przerwe blone dziewiczna? Mocne pchniecia w trakcie orgazmu to norma z naszej strony - facetow dlatego w razie czego pytam ;)

Gość seksoholika
Musisz trochę nad sobą panować i więcej myśleć o niej, zwłaszcza w czasie tego pierwszego razu. W razie gdyby odczuwała ból musisz po prostu przestać , Dlatego zastanów się czy jesteś na to gotowy

Gość PanPiotr
Powiem Ci tak.... ja jestem gotowy i ona też, tylko mam pare rzeczy których nie wiem, bo wiem jak reaguje na orgazm, ale jak zareaguje na to samo tylko spowodowane ocieraniem penisa o jej ścianki pochwy? Automatycznie wtedy reakcja to wyrzut nasienia i pare mocnych pchniec, zawsze jak napisales/as moge przestac, ale w momencie orgazmu jest to troche trudne :/ jak moge sie upewnic lub co zrobic by jej nie sprawic bolu jak sam bede szczytowal?

Gość seksoholika
Najlepiej żeby Wasza gra wstępna była długa a ona mocno podniecona i mocno wilgotna wtedy nie sprawisz jej bólu. Jak sie spotykacie to nim dojdzie do samego stosunku po prostu pieść jej cipkę rób palcówkę żeby nauczyła odczuwać się rozkosz

Gość PanPiotr
Właśnie chciałem o to spytać, czy jak będzie się bała odbyć stosunek to gra wstępna i delikatna palcówka przyniesie pozytywny skutek? Pytam w razie czego, bo może okazać sie, że przyjmie mojego ogiera bez problemu :)

Gość seksoholika
Rób jej palcówkę często już tez teraz a potem powinieneś nie mieć problemu żeby w nią wejść

Gość PanPiotr
A jak jest rozgrzana, to trzeba mocno pchać by w nią wejść? Nie mam na mysli palcow tylko to czym sie dzieci robi :D i do czego mozna byłoby porownac to ile sily trzeba wlozyc by wprowadzic czlonka do pochwy? sry za takie durne pytania ;p

Gość seksoholika
jak jest rozgrzana to powinno wejść jak w masło, ale najlepiej przepij się najpierw z jakąś panną i wtedy jako doświadczony lepiej zaspokoisz swoja

Gość PanPiotr
Nie ma takiej opcji, chce ten 1 raz przeżyć w mojej dziewczynie :) nie ma mowy nawet o zdradzie. Wchodzi jak w masło, czyli bez oporu? Nie będzie mnie nic ani jej bolało jak będzie rozgrzana a mi będzie mocno stał? :)